Följ sidan "Veckans nyhetsbrev"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Veckans nyhetsbrev

Här publiceras en sammanfattning av veckan som gått av vår skribent Magnus Hagström.

Nytt brev publiceras alltid på tisdagar. Vill du följa detta brev, så du får ett trevligt litet mail när ett nytt brev kommit ut kan du klicka på stjärnan uppe till höger.

(2020-01-21 13:04)
Mycket matcher nu för både dam- och herrlag i hockey. Vi rapporterar från fyra spelade matcher och tittar fram mot fem fajter i veckan. Och snart är det dags för Bajenkvällen på Hovet! (1 februari).

(2020-01-14 13:20)
Den som följer Hammarbysporten är sällan sysslolös. Den kommande veckans utbud innehåller till exempel fyra hockeymatcher, tre futsalmöten, två handbollsmatcher, friidrott, innebandy, bowling, fotboll och bandy. Allt detta i Stockholmsområdet.

(2020-01-07 10:18)
F16-spelarna Saga Emtell och Ida Torbjörner fick lyfta SM-pokalen när innebandyns distriktslags-SM avgjordes. De ingick i Stockholms vinnande lag och Saga blev dessutom matchhjälte i finalen. Veckans nyhetsbrev är tillbaka efter en kort paus.

(2019-12-25 19:21)
Herrlaget i futsal övertygar ordentligt. I veckan besegrade man Skoftebyn och gick upp i serieledning i Svenska Futsalligan. Bra vecka i flera andra sporter också! Vinster i bandy, basket och innebandy. Läs mer om Hammarbys idrottsvecka i brevet.

(2019-12-18 09:38)
Ett preliminärt schema är klart gällande Allsvenskan i fotboll 2020. Hammarby inleder hemma mot Kalmar och spelar sedan borta mot Elfsborg i omgång 2. Säsongens tredje match är hemmaderbyt mot AIK. Ta del av hela Hammarbyschemat i nyhetsbrevet.

(2019-12-10 22:15)
vå Hammarbyboxare kom hem med guld från årets SM, varav ett på seniornivå genom Liridon Nuha. Dessutom guld till herrjunioren Majd Alsafad. Skörden innebär att Hammarby som helhet nu har 3 SM-guld för seniore detta år – två i rodd och ett i boxning.

(2019-12-03 13:17)
Zlatan Ibrahimovic berör, och uppgiften att han köpt in sig i AEG Sweden som har en andel av Hammarby Fotboll blev en världsspridd nyhet. Men oavsett vad som händer i styrelserummen pågår Hammarbyvardagen hela tiden, vi berättar om all Bajensport.

(2019-11-26 15:06)
HIF Rugby har anmält lag till damernas seriespel nästa säsong. Det är inte så ofta Hammarby får en ny damverksamhet, men nu händer det alltså. Hammarbyspektrat blir alltmer omfattande!

(2019-11-19 22:22)
Hammarbys lag i Hockeyettan Östra (herrar) har haft en svag start på seriespelet men i veckan vände det med två starka segrar och nu är det mer optimistiskt igen. Och damlaget fortsätter att kriga i toppen av sin serie.

(2019-11-12 11:21)
Hammarby bidrog med junioren Nora Lundin vid årets NM i terränglöpning. Det gick bra för Nora som sprang in på sjunde plats individuellt och var en del i laget som silvermedalj i klassen. Mer om detta i veckans nyhetsbrev!

(2019-11-05 13:36)
Efter slutomgången i den allsvenska herrfotbollen står det klart att Bajen blivit trea, och är kvalificerade för europeiskt cupspel 2020. Och när ”vinterns fotboll”, bandy, tar vid ser det bra ut där också. Seger med 7-0 i premiären.

(2019-10-30 12:40)
Årets spännande fotbollssäsong går mot sitt slut. Tyvärr missade damlaget uppflyttning i sista omgången. Herrlaget har inför hemmaavslutningen chans till guld, men kan också bli tvåa eller trea, minimal chans till fjärdeplats också.

(2019-10-22 10:22)
Det är inte alltid som slutfasen av fotbollssäsong är så grymt spännande som denna gång. För Hammarby handlar det om att både dam- och herrlag står inför väldigt speciella matcher. Uppflyttning, medaljer, Europaspel – vad utmynnar detta spelår i?

(2019-10-15 13:51)
Friidrottens SM-år avslutades med terräng-SM och för Hammarbys del blev det en silvermedalj genom Nora Lundin i F16 och ytterligare några fina placeringar. Vi gläds också ännu en derbyseger i fotboll och starka säsongsöppningar i flera sporter.

(2019-10-08 11:17)
Slutstriden i fotboll, både i Allsvenskan och Elitettan, blir oerhört spännande med bland annat avgörande derbymatcher. Herrlaget besegrade Djurgården i helgen och för damerna väntar match mot AIK, båda med direkt avgörande inverkan.

E-post: hammarby.if@tele2.se