Cuplottat – derbyn x 2

25 NOV 2014 18:38
Fotbollen är näst intill ständigt aktuell och det går inte komma ifrån att det är den idrott inom Hammarby IF som engagerar mest. Från den gångna veckan kan vi rapportera om Svenska cupens lottning, där både dam- och herrlag är vidare till spel i vår
  • Skapad: 25 NOV 2014 18:38

För både damerna och herrarna blir det derbymatcher. Herrlaget kommer att spela gruppspel i februari-mars och möta Kristianstads FF, Landskrona BoIS samt AIK. Damerna ställs mot Djurgårdens IF.

I veckans nyhetsbrev konstaterar vi också att herrbandylaget äntligen börjat vinna, att boxarna varit framgångsrika i internationella ”King of the Ring” och att innebandydamerna hänger med i tätstriden i Div 1 Mellersta. Dessutom: bowling, friidrott, handboll, ishockey och rugby.

Skribent: Michael Löfqvist