Hoppa till sidans innehåll

Dambasketlaget kör över allt motstånd

12 JAN 2016 09:00
Till denna säsong fick Hammarby åter in basket i föreningen och återkomsten är lovande med bra insatser på Div 2-nivå. Framför allt övertygar damlaget som hittills vunnit alla matcher, många med stora siffror. I veckan blev det hela 83-31 mot Ekerö och klar serieledning. På damsidan går även innebandylaget mycket bra, de har avancerat i Div 1-spelet och har goda chanser till att få spela superseriekval senare i vår. Mer om dessa båda lag, liksom notiser och rapporter om Hammarby IF:s verksamheter inom bandy, bowling, boxning, fotboll, friidrott, handboll, ishockey, rodd, rugby och speedway får du i veckans nyhetsbrev.

Välkommen till Hammarby IF:s nyhetsbrev - tisdagar på denna sida
  • Skapad: 12 JAN 2016 09:00

   Till denna säsong fick Hammarby åter in basket i föreningen och återkomsten är lovande med bra insatser på Div 2-nivå. Framför allt övertygar damlaget som hittills vunnit alla matcher, många med stora siffror. I veckan blev det hela 83-31 mot Ekerö och klar serieledning. På damsidan går även innebandylaget mycket bra, de har avancerat i Div 1-spelet och har goda chanser till att få spela superseriekval senare i vår. Mer om dessa båda lag, liksom notiser och rapporter om Hammarby IF:s verksamheter inom bandy, bowling, boxning, fotboll, friidrott, handboll, ishockey, rodd, rugby och speedway får du i veckans nyhetsbrev.

 

NYTT OCH NOTERAT!

BANDY:

Fri entré för medlemmar i Bajen Fans mot Tillberga

   Onsdag kväll (13 jan) möts Hammarby och Tillberga på Zinken i herrarnas elitserie. Till denna match bjuder Hammarby Bandy alla medlemmar i supporterföreningen Bajen Fans på fri entré. Fram med medlemskortet alltså!

Buss till Sandviken

   Fredag 15 januari spelar Hammarbys herrlag i Elitserien bortamatch mot Sandviken. Till denna fajt ordnar klubben bussresa för de som är intresserade (minst 30 krävs för att resan saka bli av). Priset är 300 kr inklusive inträdesbiljett och bussen lämnar Zinken kl 15.30. Anmäl dig till This is a mailto link om du vill åka med och stötta Bajen.

Gilljam i första VM-truppen

   Förbundskaptenen Svenne Olsson har gjort en första VM-gallring inför herr-VM i Uljanovsk 1-7 februari. I denna första omgång har 25 spelare tagits ut, de ska sedan decimeras till en 18-mannatrupp. Det finns chans till Hammarbyrepresentation vid detta VM, Bajens Adam Gilljam är en av de uttagna utespelarna i 25-mannatruppen.

   Den slutgiltiga 18-mannatruppen presenteras den 20 januari. Landslaget samlas sedan i Uppsala den 27 januari för träning innan avfärd till VM i Uljanovsk som sker den 29 januari.

Två spelare uttagna till regionturneringen

   Förbundet har tagit ut de 15-16-åriga spelare som får vara med i regionturneringen i Västerås 3+-31 januari och från Hammarbys verksamhet har man valt ut två spelare. I F16 Norr är Bajens Olivia Dahlsten en av spelarna och i P16 Mitt har vi fått med Wille Ohlsson.

 

FOTBOLL DAM:

Fler spelare i lagbygget

   Hammarby har varit aktivt under den senaste veckan när det gäller att knyta spelare till A-truppen. Nya påskrifter är Julia Zigotti Olme från AIK, Filippa Angeldahl från samma klubb och Siri Frimodig från Enskede IK (tidigare Älta IF I Elitettan). Laget har också fått nu lagledare, Ida Ahlgren. En spelare som valt att förlänga sitt kontrakt med Hammarby är Anna Lindblom.

   Föreningen bekräftar nu också på hemsidan att Katrin Schmidt, Julia Karlenäs och Elina Johansson lämnar laget. Och på Älta IF:s hemsida läser vi att Ellinor Lindbom valt att skriva på för den klubben som ju konkurrerar med Bajen i Elitettan.

Seriepremiär 17 april

   Spelschemat för Elitettan är nu fastställt. Serien inleds 17 april och för Hammarby är det bortamatch mot Karlstadlaget QBIK som gäller vid detta tillfälle. Spelplats Tingvalla, kickoff 15.00.  Hemmapremiären spelas 26 april mot AIK på Zinkensdamm. Elitettan har speluppehåll 10 juli-5 augusti och pågår till och med 5 november.

   Hela spelschemat hittar du här: http://svenskfotboll.se/elitettan/information/?scr=fixturelist&ftid=61861

Rabatt på säsongskortet fram till 15 januari

   Ordinarie pris för säsongskort till årets säsong i Elitettan, men fram till 15 januari går kortet att köpa för 850 kr. Länk till Hammarby Damfotboll med all info du behöver:

https://www8.idrottonline.se/HammarbyIFDFF -Fotboll/Nyheter/Nyhetslista/Klubbnyheter/Kopnyttsasongskort2016/

Årsmöte i Hammarby IF DFF 22 februari

   HIF DFF håller årsmöte måndagen den 22 februari kl 18.00. Plats är Gula Villan på Hammarby IP (Kanalplan).

 

FRIIDROTT:

Mycket Hammarby i Scandic Indoor

   Huddinge AIS arrangerar Scandic Indoor Games i Storängshallen 15.17 januari och det blir en tävling där många hammarbyare görs årsdebut. På seniorsidan har vi följande anmälda:

M 60 m: Ali Hedayat, Desmond Rogo, Frank Förnestig, Karl David Nie, KidusYohannes Getahun, Malcolm Odero   , Markus Ögren, Mattias Qvarfordt, Timothy Olsson.

M 200 m: Kristian Efremov, Markus Ögren.

M 400 m: Kristian Efremov.

M 800 m: Abdullahi Aden, Akile Mehari, Axel Hedenström, Martin Jacobson.

M 3000 m: Elias Dahl.

M Häck 60 m: Yulian Bruzzese Feschuk

M höjd: Theodor Ilbäcken

M längd: Manne Persson, Timothy Olsson

M tresteg: Manne Persson, Timothy Olsson

K 200 m: Hanna Kapell, Ida Fritzdorf-Kåberg

K 800 m: Jenny Eliasson, Meaza Anteneh, Winta Mekonen

K 60 m häck: Hanna Kapell

K längd: Pernilla Hansson

K tresteg: Pernilla Hansson

Benn Harradine Australienfemma

   I likhet med många andra länder listar man i Australien de tio främsta friidrottarna under det gångna året. På listan över de främsta manliga hittar vi diskuskastaren Benn Harradine som bor i Sverige och tävlar för Hammarby IF.

 

HANDBOLL:

Statistik!

   Nu när Elitserien i handboll (herrar) har ett månadslångt uppehåll för mästerskapsspel passar vi på att ta en titt på lite statistik. Hammarby har ett par spelare med bland de tio främsta i de olika statistikparametrarna som handbollen ställer upp.

I skytteligan är Josef Pujol sjua med 98 mål på 19 spelade matcher.

När det gäller passningsligan (målgivande pass) är Pujol trea med 64 lyckade passningar.

Listan över tekniska fel toppas av Pujol, 66, misstag. I den kategorin finns Jonatan Wenell med som femma, 56 fel.

Uttagen i månadens lag har Josef Pujol varit, mittnia i september. Han ingår också i det All Star Team som bygger på säsongens MEP-poäng (MEP= Most valuable player).

Publikt är Hammarby sexa med 1 394 i hemmasnitt. Den ligan toppas överlägset av IFK Kristianstad (4 908). Snittet för hela Elitserien är 1 539.

 

ISHOCKEY:

Bajenkvällen arrangeras lördag 30 januari

   Bajenkvällen arrangeras i år för åttonde gången. För motståndet i själva hockeymatchen står Sollentuna HC och den börjar 18.00 (insläpp från 14.00). Bajenkvällen är dock mer än bara matchen – representanter från mängder av Hammarbyföreningar och supportergrupper finns på plats och visar upp sig. Hammarby Hockey vill samla hela Hammarbyfamiljen under samma tak på klassiska Hovet. Biljetter: Alla biljetter kostar 100:-, och du köper dem via www.axs.com/se. Hammarby Hockey uppskattar om så många som möjligt köper förköpsbiljett. Mer information om vilka utställare som är på plats och annat som är bra att veta kommer att finnas på Hammarby Hockeys hemsida.

 

RODD:

Supporterklubbens stipendium till roddjuniorer

   I samband med handbollsmatchen Hammarby-Kristianstad i Eriksdalshallen den 27 december delade Hammarby IF:s Supporterklubb ut tre stipendier till unga Hammarbyroddare. Stipendierna är på 5 000 kr och de som fick dem var Ahmet Rapi, Erik Dättermark och Adam Wuilmart.

SM i roddmaskin 20 februari

   Vintern innebär tävlande i roddmaskin för några av Hammarbys satsande roddare. 30 januari arrangeras Regatta 84 i Trollhättan och den 20 februari är det dags för SM i inomhusrodd som detta år äger rum i Hersbyhallen på Lidingö.

 

RUGBY:

Årsmöte 13 februari

   Hammarby IF Rugbyförening håller årsmöte den 13 februari kl 12.00. Platsen är Hammarby IF:s klubbhus Gula Villan vid Kanalplan.

 

SPEEDWAY:

Bajen kör med Nyköping

   Nyköpings SK och Hammarby IFs SF kommer att köra med ett gemensamt lag i Div 1 under 2016, lagnamnet blir Hammarby/Griparna och hemmabana kommer att vara Gubbängen. Enligt SVEMO Track Racing-sektion kommer Div 1-serien denna säsong bestå av åtta lag.

 

DETTA HAR HÄNT:

BANDY:

Bibehållen fjärdeplacering efter seger och förlust i veckan

   Hammarby hade två borta matcher i herrarnas elitserie under den senaste veckan. Mot jumbon Gripen blev det programenligt två poäng medan Vetlanda lite överraskande kunde besegra Bajen – det var första gången VBK vann en hemmamatch mot Hammarby.

   Efter 19 omgångar av 26 är Hammarby fyra i tabellen, en poäng före femman Bollnäs och två poäng efter trean SAIK. Fortsättningen blir intressant – en plats bland fyra främsta skulle betyda mycket i den kommande slutspelslottningen.

5 jan Gripen Trollhättan BK-Hammarby 2-9 (1-7). Publik: 522 (Slättbergsbanan). Mål HIF: Adam Gilljam 3, Robin Sundin 2, Jesper Jonsson, Jonas Enander, David Pizzoni Elfving samt Johan Willes.

8 jan Vetlanda BK-Hammarby 5-4 (3-1). Publik: 1 608 (SAPA Arena). Mål HIF: Kalle Mårtensson 2, Felix Nyman, Robin Sundin.

Klar förlust i damderbyt och tappad ledning i Sandviken

   Som väntat var obesegrade serieledarna AIK för starkt när lagen möttes på Bergshamra Arena i Damelitserien den 6 januari. Hammarby försökte så gott man kunde att freda det egna målet men hade extremt svårt att få till något konstruktivt framåt. Slutresultatet 7-0 till hemmalaget speglar händelserna ganska bra.

   Uppe i Sandviken överraskade sedan Hammarby genom att leda i halvtid mot hemmalaget SAIK, men inte heller här räckte man till mot ett starkare motstånd. Fyra matcher återstår, Hammarby är sist i tabellen men har kvar att möta båda bottenkonkurrenterna Nässjö och Söråker.

6 jan AIK-Hammarby 7-0 (4-0). Publik: 57 (Bergshamra Arena).

9 jan Sandvikens AIK-Hammarby 6-2 (0-2). Publik: 65 (Göransson Arena). Mål HIF: Galina Mikhaylova, Olivia Dahlsten.

 

BASKET:

Elfte raka segern för damlaget

   Hammarby är just nu något av en ångvält i damernas Div 2 Södra Svealand. Under söndagen (10 jan) mötte laget KFUM Ekerö hemma i Farstahallen och bärgade elfte raka segern. Stora siffror dessutom – 83-31.

10 jan Hammarby Basket - KFUM Ekerö 83-31 (19-5, 12-13, 22-3, 30-13). Poäng HIF: Anna Österman 26, Robira Skogberg 13, Sara Broden 9, Karin Lidman 9, Klara Brander 8, Rebecka Gustafsson 8, Moa Broden 5, Pernilla Reuterlöv 4 och Emelie Hessler 1

…men förlust för herrlaget

   Bajens herrar i Div 2 Norra Svealand matchade i Uppsala mot DOXA under söndagen (10 jan i Fyrisskolan). Tyvärr förlust sedan laget hamnat i uppförsbacke direkt. Laget har därmed åtta segrar och fem förluster på 13 spelade matcher och håller tredjeplatsen i tabellen.

10 jan Doxa - Hammarby 78-63 (25-6, 18-14, 21-16, 14-27). Poäng HIF: Andreas Cahilig 26, Ibrahim Marong 9p, Daan Drupsteen 8p, Yafet Habtu 8p, Simon Teklemariam 6p och Conny Boström 6p

 

BOWLING:

Oskar Almroth 29:a i AIK Tournament

   Flera hammarbyare deltog i den stora turneringen (780 starter) AIK International Tournament. En riktigt framskjuten placering blev det för Oskar Almroth som slutade på 29:e plats.

 

BOXNING:

Två diplomboxades före jul

   En sen rapport från senaste omgången i Stockholms diplomserie. Hammarby hade två boxare med när Diplomseriens omgång 4 avgjordes hos DIF Boxning 12 dec. Line Brandt mötte Vera Persson från Haninge BK och siffrorna blev 21-24. Och i matchen Antonio Karlsson-Zhovlonbek Juldashev (Haninge BK) var siffrorna 24-22.

   I sammandraget är Antonio, som deltagit i tre av fyra tävlingar, nia med 80 poäng (29+0+27+24). Listan över ”mesta klubb” leds av Haninge BK, Hammarby är sjua av de tio som bokförts för poäng. Sammanställningen ”Bästa klubb” toppas också av Haninge, och där är Hammarby åtta.

 

FOTBOLL HERR:

Melker-succé i Abu Dhabi

   Hammarbys lånespelare från Udinese, Melker Hallberg, lyckades bra i Förenade Arabemiraten i de två landskamper som Sveriges A-landslag spelade 6 och 10 januari. Matcherna i Armed Forces Stadium i Abu Dhabi mot Estland och Finland slutade 1-1 respektive 3-0. I den första matchen kom Hammarbyspelaren in i 61:a minuten vid ställningen 0-1 och var på planen då Sverige kvitterade till slutresultatet 1-1. Mot Finland var Melker åter bänkad från start men kom in i till andra halvlek och nätade direkt, 2-0. Den matchen slutade 3-0.

Ny förlust i futsalligan

   Hammarby hade som väntat inget att hämta mot topplaget IFK Aspudden-Tellus i Stockholms futsalliga. Lagen möttes under söndagen (10 jan) i Farstahallen och IFK kunde vinna med 9-2 (3-1). Hammarbymålen gjordes av Oscar Lundin och Ville Skarbøvik. Laget är jumbo i sexlagsserien med två poäng efter sex matcher.

 

FRIIDROTT:

DM-silver i femkamp

   IFK Tumba arrangerade öppna mångkamps-DM i Sätrahall 9-10 januari. Hammarby deltog främst med yngre idrottare, där vi fortfarande väntar på korrigerade resultatlistor i F11-klassen. I de färdiga resultatlistorna noterar vi att det blev medalj för Felicia Lindberg i F19 femkamp. Hon kom trea i tävlingen men då vinnaren representerade Östersund flyttas hon upp ett pinnhål i DM-tävlingen. Silver för Felicia alltså.

Nyförvärvet Victoria tvåa i Eskilstuna

   Victoria Almerén Hansson, född 99, har börjat springa för Hammarby denna säsong och årsdebuterade i Ärlaspelen i Eskilstuna under Trettondagen (6 jan). 16-åriga Victoria blev tvåa i K 60 m-finalen på 7,84, en tid som står sig bra i årsbästalistorna både för sin egen ålder och i seniorklass.

   I tävlingen deltog också mångkamparen Felicia Lindberg i flera av grenarna. På 60 meter fick hon tiden 8,61 (gult kort), 800 meter sprang hon på 2.40,53, i längd blev det 487 cm och i kula 1111 cm (och en andraplats).

  

HANDBOLL:

Seger igen mot Haninge

   Damlaget avslutade inför juluppehållet med att besegra Haninge HK på hemmaplan. Under söndagen (10 jan) möttes lagen åter igen, nu i Torvalla, och åter igen vann Bajen. 22-28 vid detta tillfälle och avancemang till fjärdeplatsen i Div 3 Östsvenska Södra.

Herrjuniorerna åkte ur USM

   Två uddamålsförluster blev Hammarbys öde när steg 3 i USM för herrjuniorer avgjordes 9-10 januari. Hammarby var placerat i grupp 8 tillsammans med arrangerande Lugi HF, IF Kristianstad, Kärra HF och Växjö HF. Laget räckte tyvärr inte riktigt till i denna jämna och tuffa grupp utan blev fyra på två vinster och två förluster. Vidare gick Växjö GH med 6 poäng och Kristianstad på 5 poäng. Hammarbys resultat: Kristianstad 22-19, Växjö 25-26, Kärra 25-20, Lugi 22-23. När en och en halv minut återstod av sista matchen mot Lugi var Hammarby i ledning – vilket hade räckt till avancemang – men tappade alltså greppet.

 

INNEBANDY:

10-1 i Sala

   Damlaget inledde året med en övertygande seger i Div 1 Östra. Laget mötte Sala Silverstaden under söndagen (10 jan) på bortaplan och var överlägset. 14-35 i skottstatistik och 1-10 i mål vittnar om en säker seger. Tabelläget ser fortsatt lovande ut, Bajen är tvåa (kvalplats) tre poäng före trean Strömsbro och två poäng efter ledande Tyresö Trollbäcken.

10 jan Sala Silverstaden IBK-Hammarby 1-10 (1-1, 0-5, 0-4). Publik: 151 (Sala idrottshall). Mål HIF: Malin Aanerud 3, Moa Hedlund, Emelie Björklund, Mikaela Hedlund, Pernilla Vallbo.

Värdefull poäng mot Västerhaninge

   Herrlaget i Södra Stockholmstrean mötte Västerhaninge IBK under lördagen (9 jan) och lyckades bärga en poäng efter att ha hämtat upp underläge med 0-3 efter en period. 4-4 (0-3, 1-0, 3-1) till slut efter att Paldanius Louie Pi Gustafsson nätat till 4-4 med åtta sekunder kvar av ordinarie speltid. Därmed räddades en värdefull poäng som var lite oväntad då VIBK tillhör det absoluta toppskiktet och Hammarby fajtas för att klara sig kvar.

9 jan Hammarby-Västerhaninge IBK 4-4 (0-3, 1-0, 3-1). Publik: ingen uppgift (Sjöstadshallen). Mål HIF: Marcus Attebrant, Joachim Elisson, Mathias Blomqvist, Paldanius Louie Pi Gustafsson.

 

ISHOCKEY:

Bortavinst och hemmaförlust

   Förlust mot topplaget och seger mot jumbon. Resultaten under den gångna veckan var ungefär de förväntade även om förlustmarginalen mot serieledande Åker blev större än väntat och segersiffrorna mot Tierp knappare. Hursomhelst – Bajen håller tredjeplatsen i HockeyEttan Östras vårserie. Fyra poäng upp till andraplatsen när nio omgångar återstår.

6 jan Tierps HK-Hammarby 3-4 (0-2, 2-0, 1-2). Publik: 95 (Vegahallen). Mål HIF: Benjamin Blomberg 2, Viktor Mickelsson, Anton Molnar.

10 jan Hammarby-Åker/Strängnäs HC 2-7 (0-4, 2-2, 0-1). Publik: 159 (LW-hallen). Mål HIF: Linus Carlsson, Anton Molnar.

 

PÅ GÅNG:

(tips om aktuella evenemang. En mer fullständig förteckning finns i kalendariet)

Hockey i Väsby

   Dags för möte mellan Väsby och Hammarby igen, tredje gången denna säsong. Under hösten blev det 5-2 till Väsby när lagen möttes i Vilunda medan Bajen kunde vinna med 2-0 hemma i LW-hallen.

Onsdag 13 jan kl 19, Vilundaparkens ishall: Väsby IK-Hammarby (HockeyEttan Östra, vårserien)

Elitseriebandy mot Tillberga

   Två säkra poäng? Nej, riktigt så förutsägbar är inte herrarnas elitserie i bandy men vi kan i alla fall konstatera att Bajen är storfavorit när man möter jumbon Tillberga på Zinken. Gratis inträde för medlemmar i Bajen Fans denna match.

Onsdag 13 januari kl 19.00, Zinkensdamm: Hammarby-Tillberga Bandy (Elitserien, bandy, herrar)

DM-semi mot Superserielaget Täby

   Damlaget i innebandy ställs inför ett intressant prov på torsdag då man möter Superserielaget Täby FC i DM-semifinal. Vinnaren får sedan möta Bele Barkarby eller Huddinge IK i final i Eriksdalshallen 3 februari.

Torsdag 14 jan kl 19.00, Sjöstadshallen: Hammarby-Täby FC IBK (Semifinal i DM, innebandy, damer)

Morgonbowling i Mellanallsvenskan

   På lördag möter Hammarbys bowlingherrar SK Nova i en match som för båda gäller streckstrid, det här är två lag som känner flåset i nacken underifrån och skulle få en lugnare resa i fortsättningen vid seger. Bajen är fyra poäng före Bålsta på nedflyttningsplats, Nova har fem poäng tillgodo.

Lördag 16 jan kl 10.00, Brännkyrkahallen: Hammarby-SK Nova (Mellanallsvenskan, bowling, herrar)

Streckmatch i Eriksdal

   Mycket står på spel när Marieberg och Hammarby möts i innebandytrean för herrar under lördagen. I den jämna tabellen fajtas båda lagen för att klara sig kvar. Sexan Marieberg har 12 poäng, sjuan Bajen står på 10. Förlorande lag riskerar hamna under nedflyttningsstrecket om övriga resultat går emot.

Lördag 16 jan kl 14.30, Eriksdalshallen: Mariebergs SK-Hammarby (Div 3 Stockholm Södra, innebandy, herrar)

Söndagshockey mot Vallentuna

I höstas blev det 3-0 till Hammarby i LW-hallen. Kan Bajen upprepa segern mot Vallentuna på söndag?

Söndag 17 jan kl 16.00, LW-hallen: Hammarby-Vallentuna BK (Östra HockeyEttan, vårserien)

Basket mot Aros

   I senaste omgången blev det förlust för Hammarbys basketherrar. Nu finns chansen att direkt studsa tillbaka till vinnarspåret igen, laget möter jumbon Aros Basket som hittills bara vunnit en match.

Söndag 17 januari kl 16.30, Farstahallen: Hammarby-Aros Basket (Div 2 Sveland Norra, basket, herrar)

Ännu ett steg mot Superserien?

   Innebandydamerna fajtas i toppen av Div 1 Östra och om den nuvarande trenden håller finns stor chans till kval uppåt i vår. På söndag tar laget sig an mittengänget Kais Mora UIF på hemmaplan.

Söndag 17 januari kl 18, Sjöstadshallen: Hammarby-Kais Mora UIF (Div 1 Östra, innebandy, damer)

HUFF på besök i Eriksdal

   Hammarbys damer i handboll spelar hemmamatcher både i Farsta och i Eriksdalshallen, på måndag handlar det om Eriksdal och möte med Huddingelaget HF HUFF.

Måndag 18 jan kl 21.00, Eriksdalshallen: Hammarby HF HUFF (Div 3 Östsvenska Södra, handboll, damer)

 

BAJEN I TV:

Hammarbyevenemang gör sig bäst i verkligheten men ibland är teve ett bra alternativ. Här är aktuella sändningar med Hammarbyinslag:

Tre matcher i Bandypuls

På sajten http://www.bandypuls.se/ finns möjlighet att köpa websändningar från utvalda bandymatcher. Hammarby kommer att finnas med vid några tillfällen den närmaste tiden:

15 jan kl 19 Sandvikens AIK-Hammarby

20 jan kl 19 Hammarby-Edsbyns IF

12 feb kl 19 Hammarby-Bollnäs GIF

 

Allsvenska fotbollssändningar under våren klara

   Schemat för C Mores sändningar från herrarnas allsvenska i fotboll är nu fastställt fram till och med 29 juni. För Hammarbys del ser det ut så här när det gäller huvudsändningarna (övriga matcher går att se som pay-per-view).

Måndag 4/4 19:00 Hammarby - Östersunds FK C More Sport

Tisdag 19/4 19:00 Djurgården-Hammarby C More Sport

Lördag 23/4 16:00 Hammarby - Jönköpings Södra IF C More Sport

Tisdag 26/4 18:30 IFK Norrköping FK - Hammarby  C More Sport

Onsdag 18/5 18:30 Hammarby - Malmö FF C More Sport

Måndag 23/5 19:00 IFK Göteborg – Hammarby C More Sport

 

Nyhetsbrevets redaktör: Magnus Hagström This is a mailto link,

0703-55 41 77

Skribent: Magnus Hagström

 

 

 

1972 Ljusdal

 

 

Postadress:
Hammarby Idrottsförening
Box 20056
104 60 Stockholm

Besöksadress:
Södermannagatan 63
116 66 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086413592
E-post: This is a mailto link

Se all info