Hoppa till sidans innehåll

Kvaltider, cupdramatik, streckstrider

08 MAR 2016 10:53
Frampå vårkanten händer det alltid mycket kring Hammarby. Sporter med vintersäsong går mot sitt slut, och sommarsporterna är i startgroparna. Den gångna veckan har innebandydamerna vunnit Div 1 Östra och står inför kval till Superserien, herrfotbollen har kvalificerat sig för cupkvartsfinal, handbollsherrarna fajtas för en slutspelsplats i en intensiv streckstrid, pingisherrarna har vunnit sin serie och ska kvala mot Superettan. Dessutom har HIF Friidrottsförening varit på USM inomhus och vunnit guld. Och så finns så klart en massa annat att berätta om. Veckans nyhetsbrev har stor spännvidd – från boule till speedway.
Välkommen till Hammarby IF:s nyhetsbrev!
  • Skapad: 08 MAR 2016 10:53

  Frampå vårkanten händer det alltid mycket kring Hammarby. Sporter med vintersäsong går mot sitt slut, och sommarsporterna är i startgroparna. Den gångna veckan har innebandydamerna vunnit Div 1 Östra och står inför kval till Superserien, herrfotbollen har kvalificerat sig för cupkvartsfinal, handbollsherrarna fajtas för en slutspelsplats i en intensiv streckstrid, pingisherrarna har vunnit sin serie och ska kvala mot Superettan. Dessutom har HIF Friidrottsförening varit på USM inomhus och vunnit guld. Och så finns så klart en massa annat att berätta om. Veckans nyhetsbrev har stor spännvidd – från boule till speedway.

Välkommen till Hammarby IF:s nyhetsbrev!

 

NYTT OCH NOTERAT!

BOULE:

Ny styrelse vald

   Efter 15 år med samma ordförande, grundaren av Hammarby Boule Hasse Hagberg, har nu HIF Bouleförening valt ny ordförande. Den som efterträder Hasse är Carina Ekström, som också har ett långt engagemang i klubben. Årsmötet den 27 februari valde förutom Carina in dessa ledamöter: Vice ordförande Melinda Oscarsson, sekreterare Stefan Jocke Johansson, kassör Hasse Ekström, ledamot Viktor Johansson och suppleanterna Malin Karlsson Lööf och Ola Sjöblom.

Trekejsarslaget spelas 14 maj

   Den årliga matchen vid Slottsbacken mellan Hammarby, AIK och Djurgården spelas i år 14 maj, klockslag 12.00. Klubbarna har också under några år arrangerat Stockholm Boule Cup men den turneringen har man nu beslutat att lägga ner på grund av bristande intresse.

 

BOXNING:

Tre Hammarbyboxare i NM

   Nordiska mästerskapen avgörs i Ale utanför Göteborg 26-27 mars och Hammarby kommer att ha två boxare med i det svenska laget och en i det finska. Representerar Sverige gör Leon Chartoi i 75 kg herr och Samer Tabal i 64 kg herrjunior. Dessutom har vi alltså en i det finska landslaget, Anni Viantie som går i 64 kg Damsenior.

Leon Chartoi OS-kvalar

   Svenska Boxningsförbundet har tagit ut en trupp omfattande sex boxare som får chansen att kvala till OS i Rio. Kvalet genomförs i Samsun, Turkiet, 9-17 april och i truppen ingår Hammarbys Leon Chartoi som tävlar i 75 kg. Närmast på programmet för Leon står dock GeeBee-turneringen i Finland 11-13 mars och NM 27-28 mars.

Årsmöte 7 april

   Hammarby IF Boxningsförening håller årsmöte den 7 april kl 18.30. Platsen är Gula villa vid Kanalplan.

 

FOTBOLL DAM:

Åttondelsfinal 5 april

   Datum för åttondelsfinalen mellan Järla IF FK och Hammarby i Victoria Cup är nu fastställt. Matchen spelas 5 april kl 19.00 på Nacka IP. Hemmalaget Järla kommer från Div 3 och får inleda med tre bonusstraffar.

   Vinnande lag ställs mot Djurgården eller Bollstanäs i kvartsfinalen.

 

FOTBOLL HERR:

HIF FF startar futsal-sektion

   2015/2016 har Hammarby IF FF deltagit i seriespel i futsal med J19-laget. Inför vintern 2016/2017 kommer fler åldersgrupper erbjudas seriespel i futsal då styrelsen beslutat att starta en futsal-sektion inom Hammarby IF FF.

Ingen mer fotboll för Pablo

   Pablo Piñones-Arce spelade förra säsongen i Hammarby och är en spelare som har lång historik i klubben. I år var det tänkt att han skulle ingå i den BP-trupp som satsar på att sig tillbaka till Superettan, men dess värre håller inte kroppen längre för fotbollsspel. Det blir alltså fotboll från läktaren i fortsättningen för Pablo. Bil inte förvånad om Pablo syns i vimlet på Nya Söderstadion.

 

FRIIDROTT:

HIF Friidrott bryter med Abeba Aregawi

   De senaste turerna kring medeldistansstjärnan Abeba Aregawi, där hon både blivit föremål för Skatteverkets utredning och testats positivt i ett dopingtest, gör att HIF Friidrottsförening nu tagit beslutet att samarbetet ska upphöra. Abeba har alltså hela tiden tillhört Hammarby under den svenska delen av sin karriär men nu är det alltså över. På HIF Friidrotts hemsida förklarar ordförande Ingvar Åström att ett fortsatt samarbete är otänkbart. Man skriver på följande sätt:

   Styrelsens beslut grundar sig inte enbart på misstanken om att hon använt otillåtna preparat utan även på den för oss nya utsagan om att hennes intention aldrig varit att bosätta sig i Sverige samt hennes bristande engagemang i vår förenings tävlingsverksamhet. Sammantaget har detta föranlett en diskussion inom föreningen om relevansen i att fortsätta vårt idrottsliga stöd. Vårt beslut kvarstår med andra ord, oaktat ett eventuellt negativt svar från B-provet, fortsätter Åström.

   En titt i friidrottens resultatlistor visar just det som Ingvar Åström nu säger – Abeba Aregawi har inte deltagit alls i sådana tävlingar som är viktiga för en friidrottsförening på nationell nivå, sådant som individuella SM, stafetter, lag-SM och liknande.

Tre deltagare i mångkamps-SM inomhus

   Mångkamps-SM inomhus avgörs 12-13 mars i Friidrottens Hus, Göteborg, med Örgryte IS som arrangör. Hammarby har tre anmälda deltagare; i P16 sjukamp tävlar Felix Prins och i F15 femkamp representeras Hammarby av Klara Rådbo och Stina Gustavsson.

 

GOALBALL:

Årsmöte 30 mars

   HIF Goalballförening håller årsmöte onsdagen den 30 mars. Platsen är Gotlandssalen (Gotlandsgatan Södermalm). Mötet startar kl 18.30.

 

INNEBANDY:

Kvalmatcher mot Sundsvalls IBF

   Damlaget vann till slut Div 1 Östra och nu väntar kval till Superserien. Man inleder mot tvåan i Div 1 Norra som är Sundvalls IBF. Första matchen spelas den 12 mars kl 16 i Sundsvall (Sundsvalls sporthall A). Returen sker den 19 mars kl 13.15 i Sjöstadshallen. Eventuell avgörande tredje match spelas i Sjöstadshallen den 20 mars.

   Vinnande lag går till playoff 2 som spelas 25-26 mars och 2 april, eventuell tredje match 3 april. De två vinnarlagen i playoff 2 är kvalificerade för Superserien 2016-17.

 

RUGBY:

Bajen spelar Rugby 7s Series

   19 lag på herrsidan har anmält sig Sweden Rugby 7s Series (sjumannarugby med andra ord) och Hammarby är ett av dessa. Laget har placerats i grupp Nord tillsammans med Uppsala, Enköping Sollerö och Sandviken. Gruppen avgörs med Sollerö som arrangör 5 maj. Övriga grupper:

Öst (4 lag): Linköping, Norrköping, Södertälje, Exiles

Syd (4 lag): Malmö, Wexiö, Pingvin, Helsingborg

Väst (6 lag): Vänersborg, Borås, Skövde, Spartacus, Göteborg, Uddevalla

   SM-slutspelet för de som kvalificerar sig dit avgörs 9-10 juli.

 

SPEEDWAY:

13 förare registrerade

   På Svenska Motorcykelförbundets (SVEMOs) hemsida går nu att hitta trupper för den kommande Div 1-säsongen. När det gäller Hammarby/Griparna finns dessa förare noterade: Magnus Zetterström, Sebastian Aldén, Alexander Edberg, John Lindman, Linus Eklöf, Maciej Piaszczynski, Filip Hjelmland, Benny Johansson, Adrian Gheorghe, Johan Hyll, Marian Gheorghe, Tommie Lundgren och Alexander Woentin.

   Vilka som verkligen kommer att köra matcher för Hammarby/Griparna vet vi i nuläget inte.

 

 

DETTA HAR HÄNT:

BANDY:

SAIK för svåra i damkvarten

   Hammarbys damlag tog sig till slutspel och ställdes där, precis som herrlaget, mot Sandvikens AIK. Bajen gjorde riktigt bra ifrån sig i första mötet på Zinken och pressade det bättre rankade laget. På bortaplan blev det mer programenligt klar förlust och säsongen är därmed över även för damlaget.

4 mars Hammarby–Sandviken 2-3 (2-1). Publik: 90 (Zinkensdamm). Målen: 1-0 Malin Helgman (5), 2-0 Tintin Vahlin (23), 2-1 Michelle Löfblad (48), 2-2 Alina Zinkevitch (48), 2-3 Evelina Johansson (66).

6 mars Sandviken-Hammarby 5-1 (2-0). Publik: 55 (Göransson Arena). Mål HIF: Hanna Hansson.

 

BASKET:

Damlaget besegrade serietvåan

  Bajen fortsätter att övertyga i Div 2 Svealand Södra. Under söndagen (6 mars) hemmabesegrade man serietvåan Arvika Basket med siffrorna 72-61 (12-14, 20-12, 19-18, 21-17). Hammarbypoängen ordnades av Anna Österman 22, Klara Brander 13, Robira Skogberg 13, Martina Krsek 10, Emelie Hessler 4, Cecilia Israelsson 4, Karin Lidman 4 och Sara Brodén 2. Nu kan inget stoppa Bajens serieseger!

Förlust mot DIF

   Några timmar efter fotbollsderbyt mellan Djurgården och Hammarby var det dags för klubbarna att mötas i basket (herrlagen). Även denna match spelades i söderort med Djurgården som hemmalag. Mötet i Div 2 Svealand Norra slutade i förväntad vinst för Djurgården, de och AIK gör båda en stor satsning på basket och har seriens klart bästa uppställningar.

6 mars, Brännkyrkahallen: Djurgården-Hammarby 104 - 70 (23-16, 36-19, 24-15, 21-20). Poäng HIF: Leonard Cooks 27p, Max Spreitz 16p, Yafet Habtu 6p, Ibrahim Marong 6p, Niklas Herring 5p, Niclas Eriksson 4p, Simon Teklemariam 3p och Sinan Saffar 3p

 

BORDTENNIS:

Herrlaget vann Division 1!

  Div 1 Norra har varit en jämn och spännande serie som avslutades med sammandrag arrangerat av Ängby/Spårvägen helgen 5-6 mars. Tre lag hade chans till serieseger, Hammarby dock i vinnarhålet som serieledare. Man lyckades också hålla motståndarna efter sig genom att vinna tre av de fyra matcherna i sammandraget. I sluttabellen efter 14 omgångar hittar vi Hammarby i topp med 21 poäng, KFFUM Stocksund som tvåa på 20 och Spårvägens BTK trea med 19 poäng.

   Bajens matcher: Hammarby-Umeå BTK 8-1, Hammarby-Falu BTK 8-6, Kristinehamns BTF-Hammarby 1-8, Hammarby-KFUM Stocksund IA 4-8. Det vinnande laget bestod av Adam Nutland, Fredrik Nordahl, Emil Holmsten, Magnus Pohjolainen och Niclas Sundell.

   Nu väntar kval till Superettan. Steg 1 avgörs 16 april, steg 2 den 30 april. Vi återkommer om lottningen.

Damlaget tog en poäng till slut

   Inför sista sammandraget i Div 2 Östra (5-6 mars) hade Hammarbys damer idel förluster men när klubben själva arrangerade gick det lite bättre. Laget mötte Eskilstuna BTK, Bålsta BTK och Vrena IF. Förluster mot Eskilstuna (3-6) och Vrena (1-6) men i matchen mot Bålsta säsongens första poäng – oavgjort 5-5.

   Laget hamnade först sist i tabellen men då tvåan är lägsta nivån i damernas seriesystem slipper laget åka ur.

 

BOULE:

Niklas Holmström ny klubbmästare

   HIF Bouleförenings nyaste medlem klev direkt in och blev klubbmästare när KM avgjordes i samband med årsmötet den 27 februari. Niklas Holmström heter den nye mästaren.

 

BOWLING:

Herrlaget tappade poäng efter genomklappningar

   Bajens herrlag i Mellanallsvenskan hade två hemmamatcher under lördsagen (5 mars) som dock spelades i Vårby och inte i Brännkyrka som annars är hemmaplan. Laget mötte först IKW Köping BK, ledde med 8-7 inför slutrundan men åkte på 0-5 och därmed 8-12 som slutresultat. Därefter var det match mot Västerås SK och även här var det bra läge mot slutet; 9-6 – men ännu ett tapp gjorde att laget fick nöja sig med 10-10. Bästa individuella insatser: Per Fernberg med 850 mot Köping och Anton Gehlin 949 mot VSK. Hammarby är femma i Mellanallsvenskans grupp B och det mesta pekar på att laget får kvala för att hålla sig kvar på den här nivån.

Damlaget elitserieklart

   Utan att spela blev det i helgen klart att Bajens damer behåller statusen som elitserielag. Bottenkonkurrenten BK Calluna förlorade sin match och kan därmed inte komma i kapp.

 

BOXNING:

Samer Tabal vinnare i Odessa

   Söndagen den 28 februari boxades det vänskapsmatch mellan Odessa All Stars och Northern Stars i Odessa, Ukraina. Northern Stars är ett samarbete mellan klubbar i Sverige och Finland för att kunna matcha internationellt motstånd, öka samarbetet och ge talangfulla boxare vidareutveckling. I det svensk-finska laget ingick Samer Tabal från Hammarby och han tillhörde de nordbor som vann sin match, totalt blev det 7-4 till Odessa i matchen. Returmöte är planerat att hållas i Stockholm den 23 april.

Junior 64 kg Bogdan Rusakov, Odessa All Stars-Samer Tabal, Northern Stars/Hammarby 0-3

 

FOTBOLL DAM:

Oavgjort mot KIF Örebro på Stadshagen

   Damerna mötte allsvenska KIF Örebro i träningsmatch på bortaplan för en månad sedan, under söndagen (6 mars) var det returmöte på Stadshagens IP. I Örebro gjorde Hammarby bra ifrån sig men förlorade 0-1, nu blev det också ett bra genomförande – 0-0 denna gång.

   Nästa träningsmatch spelas mot Täby FK måndag 14 mars kl 17.30. Också då är det på Stadshagen.

Bajentrio spelade F20-landskamper i La Manga

   F20/96-landslaget deltog i fyrlagsturnering i La Manga, Spanien, första veckan i mars. Tre Hammarbyspelare ingick i truppen, de fick alla speltid men av lite varierande mängd.

2 mars Sverige-USA 1-1 (0-1). Publik: 50 (La Manga). Hammarbys Anna Oskarsson spelade från start och byttes ut i 61:a minuten vid ställningen 1-1. Marie Johansson började på bänken men kom in till andra halvlek. För Moa Hedell, som fick ett sent besked om att hon var uttagen i truppen, blev det ingen speltid alls.

4 mars Japan-Sverige 2-0 (1-0). Publik: 70 (La Manga). Moa Hedell inbytt i 64:e minuten, inget spel för Anna Oskarsson eller Marie Johansson.

6 mars Sverige-England 1-1 (0-1). Publik: ingen uppgift (La Manga). Anna Oskarsson och Moa Hedell spelade från start, Moa utbytt i halvtid, Anna ut i 65:e minuten. Inget spel för Marie Johansson.

Hammarbymål i F19-landslaget

   F19-landslaget spelade två landskamper i La Manga och Hammarby hade två spelare i truppen, Julia Zigotti Olme och Filippa Angeldal, som båda fick mycket speltid. Filippa blev dessutom målgörare i den match som Sverige vann med 4-0.

3 mars Sverige-Italien 4-0 (1-0). (La Manga). Hammarbyspelarna Julia Zigotti Olme och Filippa Angeldal spelade båda från start. Julia byttes ut efter 63 min. Filippa blev målgörare, 4-0 i 75:e minuten.

7 mars Sverige-Frankrike 0-1 (0-0). (La Manga). Julia Zigotti Olme och Filippa Angeldal spelade båda från start och för Filippa blev det 90 minuter medan Julia byttes ut i 61:a minuten.

 

FOTBOLL HERR:

Kvartsfinalklara efter derbyseger i cupen

   Inför slutomgången av grupp 6 i cupgruppspelet kunde tre lag ta första platsen och gå vidare: Hammarby på fyra poäng, Syrianska på fyra och Djurgården på tre. Mycket på spel alltså – förutom den självklara prestigen – när Djurgården och Hammarby möttes under söndagen (6 mars). För Hammarby med bättre målskillnad än Syrianska skulle en seger leda till avancemang om inte Södertäljelaget vann med stora siffror i Ljungskile. Nu stannade deras seger vid 1-0 och samtidigt som Hammarby vände tidigt underläge till seger 3-1 efter en väl genomförd match där man genomgående var det bättre laget.

6 mars Djurgårdens IF-Hammarby 1-3 (1-2). Publik: 21 367 (Tele2 Arena/Nya Söderstadion). Målen: 0-1 Sebastian Andersson (4), 1-1 Alexssander Medeiros de Azeredo (20), 1-2 Johan Persson (26), 1-3 Philip Haglund (77).

   Kvartsfinallottningen på måndagsmorgonen gav sedan AIK som motståndare. En match spelas på bortaplan, tisdag 15 mars kl 18.30.

 

FRIIDROTT:

Ett guld, fyra silver och ett brons vid USM inomhus

   IUSM för klasserna 15-16 år avgjordes i Uddevalla i helgen (5-6 mars) och Hammarbys trupp fick åka hem med sex medaljer. Man gjorde över huvud taget ett väldigt bra IUSM och blev tredje bästa klubb efter Malmö AI och KFUM Örebro. Från de 16 tävlande i Hammarbytruppen noterades 15 personliga rekord – många var alltså ”bäst när det gäller”.

   Guld blev det för Klara Rådbo i F15 tresteg. Hon hoppade 1156 cm vilket förutom segern också gör henne till innehavare av klubbrekordet i sin åldersklass. Hon blev dessutom silvermedaljör i höjdhopp med 166 cm och silvermedaljör på 60 m häck med nytt personbästa 8,90.

   Övriga medaljörer var Felix Prins (P15) som i längdhoppet blev tvåa på 687 cm, Greta Deltin i F15 60 meter som blev tvåa på 7,78 och Sira Gassama i tresteg F15 där hennes 1086 cm räckte till bronset.

Personbästa x 2 av Yasmin Jelassi i Ohio

   Yasmin Jelassi, som tävlar i K22-klassen, bor i USA och deltar flitigt i tävlingar där. 27-28 februari tävlade hon i Tiffin, Ohio, och noterade 7,83 på 60 meter – nytt personbästa för hennes del. Även i längdhopp blev det nytt pers, 526 cm.

Guld och silver i veteran-SM

   Veteran-SM inomhus har genomförts i Bollnäs med Järvsö IF som arrangör och Hammarby hade en deltagare med, Elias Dahl i klassen M40. Elias tävlade på 1500 m där han vann med tiden 4.23,82 och på 3000 m där det blev silver med tiden 9.24,02.

 

HANDBOLL:

Två av fyra poäng och fortsatt tätt kring strecket

   Hammarby har just nu en intensiv period i herrarna elitserie med mycket matcher. Under den gångna veckan blev det programenlig seger hemma mot Drott och ganska förväntad förlust mot formstarka Ystad på bortaplan. Laget är nia i den jämna kampen kring slutspelsstrecket och behöver alltså klättra minst ett pinnhål. I veckan väntar bortamatch mot IFK Skövde och mycket viktig duell hemma mot Guif.

2 mars Hammarby-HK Drott Halmstad 30-26 (15-13). Publik: 1 318 (Eriksdalshallen). Mål Hammarby IF: Nils Pettersson 9 (2 str), Johan Nilsson 5, Alexander Morsten 4, Josef Pujol 3, Örn Bjarkason 3, Petter Holmberg 3, Andreas Halvarsson 1, Martin Dolk 1.

7 mars Ystads IF-Hammarby 33-20 (17-8). Publik: 1 860 (Ystad Arena). Mål Hammarby IF: Martin Dolk 5 (1 str), Örn Bjarkason 3, Nils Pettersson 3 (1), Josef Pujol 3, Johan Nilsson 2, Lucas Pellas 2, Patrik Lindblad 1, Gunnar Pettersson 1.

 

INNEBANDY:

Serieseger efter 4-0 mot Bele

   Damlaget var klart för kval innan slutomgången i Div 1 Östra men kampen om seriesegern med Tyresö Trollbäcken på samma poäng kvarstod. Och Bajen genomförde sin match på bästa sätt, 4-0 med 32-12 i skottstatistik visar att Hammarby ägde den här matchen. Därmed var det svårt för TT att komma i kapp – de vann visserligen sin match med 17-0 men målskillnadsdifferensen till Hammarby var ändå för stor. Serieseger – och nu väntar kval till Superserien mot Sundsvalls IBF.

6 mars Hammarby- Bele Barkarby IF IBF 4-0 (1-0, 0-0, 3-0). Publik: 84 (Sjöstadshallen). Mål HIF: Moa Hedlund 2, Mari Aanerud, Alexandra Vänskä.

 

PÅ GÅNG:

(tips om aktuella evenemang. En mer fullständig förteckning finns i kalendariet)

Fotbollens årsmöte på torsdag

   Fotbollen är den Hammarbyförening med i särklass flest medlemmar och årsmötena brukar samla åtminstone ett par hundra deltagare. På torsdag är det dags att välja styrelse, gå igenom motioner och allt annat som tillhör ett årsmöte.

Torsdag 10 mars kl 19, International School of the Stockholm Regions (före detta Frans Schartaus gymnasium), Bohusgatan 24-26: årsmöte Hammarby IF Fotbollförening.

Sista hemmamatchen för innebandyherrarna

   Efter den starka våren ligger Hammarbys innebandyherrar mycket bra till för att rädda kontraktet med Div 3. Laget har sex poäng till godo gentemot nedflyttningsplatsen – en poäng i hemmamatchen mot Lokomotiv räcker därmed för att säkra fortsatt spel i trean.

Lördag 12 mars kl 12.45, Sjöstadshallen: Hammarby-Lokomotiv Tumba IBS (div 3 Södra Stockholm, innebandy, herrar)

Streckmatch mot Guif

   Som Elitserien i handboll (för herrar) har utvecklat sig ser kampen om den åttonde slutspelsplatsen ut att stå mellan Hammarby och Guif. Fler är också inblandade i streckstriden men helt klart är att en match mellan dessa båda lag har stor betydelse. Mycket på spel alltså när Hammarby och Guif möts i Eriksdalshallen.

Söndag 13 mars kl 17.30, Eriksdalshallen: Hammarby-Eskilstuna Guif (Elitserien, handboll, herrar)

 

BAJEN I TV:

Hammarbyevenemang gör sig bäst i verkligheten men ibland är teve ett bra alternativ. Här är aktuella sändningar med Hammarbyinslag:

Träningsmatcher visas på TV

   C More konstaterar ett stort publikintresse för Allsvenskan i fotboll och har bestämt sig för att visa många av träningsmatcherna i sina kanaler (kommer även finnas streamingmöjlighet via cmore.se). När det gäller Hammarby handlar det framöver om denna match:

Mån 28 mar 14:00 Örebro SK – Hammarby IF (C More Sport)

 

Allsvenska fotbollssändningar under våren klara

   Schemat för C Mores sändningar från herrarnas allsvenska i fotboll är nu fastställt fram till och med 29 juni. För Hammarbys del ser det ut så här när det gäller huvudsändningarna (övriga matcher går att se som pay-per-view).

Måndag 4/4 19:00 Hammarby - Östersunds FK C More Sport

Tisdag 19/4 19:00 Djurgården-Hammarby C More Sport

Lördag 23/4 16:00 Hammarby - Jönköpings Södra IF C More Sport

Tisdag 26/4 18:30 IFK Norrköping FK - Hammarby  C More Sport

Onsdag 18/5 18:30 Hammarby - Malmö FF C More Sport

Måndag 23/5 19:00 IFK Göteborg – Hammarby C More Sport

 

TV-sändning från IFK Kalmar-Hammarby

   Lokaltidningen Barometern kommer att TV-sända IFK Kalmars hemmamatcher i Elitettan, precis som de gjorde förra året. Intressant för Hammarbys del är då förstås mötet IFK Kalmar-Hammarby som spelas 28 maj.

 

 

Nyhetsbrevets redaktör: Magnus Hagström This is a mailto link,

0703-55 41 77

Skribent: Magnus Hagström

 

 

 

1972 Ljusdal

 

 

Postadress:
Hammarby Idrottsförening
Box 20056
104 60 Stockholm

Besöksadress:
Södermannagatan 63
116 66 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086413592
E-post: This is a mailto link

Se all info