Hoppa till sidans innehåll

Dambowlarna slåss om SM-titel

13 DEC 2016 15:19
   En Hammarbytrio kommer att vara med när sex lag gör upp om titeln i tremanna-SM. Det är klart efter helgens semifinalspel där Bajen blev tvåa. SM avgörs i Söderhamn 3-4 februari. Välkommen till Hammarby IF:s nyhetsbrev - tisdagar på denna plats.
  • Skapad: 13 DEC 2016 15:19

   En Hammarbytrio kommer att vara med när sex lag gör upp om titeln i tremanna-SM. Det är klart efter helgens semifinalspel där Bajen blev tvåa. SM avgörs i Söderhamn 3-4 februari. I nyhetsbrevet dessutom bandy, basket, boxning, fotboll, friidrott, handboll, innebandy och ishockey.

 

NYTT OCH NOTERAT!

BANDY:

Buss till Sandviken?

  Hammarby Bandy kommer att arrangera bussresa till matchen mot Sandviken fredagen den 16 december med avresa 15.30, om intresset är tillräckligt stort. Minst 30 personer krävs för att det ska bli resa. Matchen spelas på klassiska Jernvallen, alltså inte i Göransson Arena. Bussresa med matchbiljett kommer att kosta 300 kr, anmälan görs till This is a mailto link.

Leif Andrée gästar Zinkentältet mot SAIK

   Skådespelaren Leif Andrée kommer göra ett framträdande på scenen i Zinkentältet när Hammarby möter Sandviken på onsdag (14 dec kl 19). Hammarbyaren Leif kommer bland annat att prata kring sin nya pjäs på Stadsteatern. Det blir också ett lotteri under kvällen med teaterbiljetter och en middag med Leif Andrée på Zinkens Krog som pris. Zinkentältet öppnar 17.00, under kvällen underhåller också Kenneths bluegrassband.

 

BASKET:

Landslagschans för Julia Teimert

   Hammarbytalangen Julia Teimert är en av 16 uttagna spelare till ett läger i Södertälje 27-30 december för DU-landslaget. Från lägret kommer sedan tolv spelare att tas ut till en landslagsturnering i Estland 2-6 januari.

 

FOTBOLL DAM:

23-årig mittfältare från Eskilstuna klar

   Första nyförvärvet för Hammarbys lag i Damallsvenskan 2017 är Elena Sadiku, 23 år och innermittfältare. Elena kommer senast från Eskilstuna United där hon varit drabbad av dubbla korsbandsskador men är nu fullt frisk och redo för nysatsning. Hon har tidigare tillhört Kristianstads DFF samt Ldb FC Malmö (numera FC Rosengård), där hon var med och tog SM-guld 2011. Hon har gjort 14 landskamper i F19-landslaget.

Förlängt med Unogård

   Olof Unogård tog vid som tränare för A-laget på damsidan inför säsongen 2016. Den slutade ju i dur och med att laget tog klivet upp till högsta serien igen. Nu har man förlängt med Unogård, han kommer alltså att träna laget även under 2017

 

FOTBOLL HERR:

Wiklander till Blåvitt, ingen förlängning med Haglund

   Det är nu klart att David Boo Wiklander, årets spelare i Hammarby 2016, går till IFK Göteborg. Familjeskäl gör att mittbacken vill bo i Göteborg och övergången kommer därför inte överraskande. Det är också klart att mittfältaren Philip Haglund får lämna Hammarby. Klubben valde att inte förlänga kontraktet med Philip när det gick ut.

Seriepremiär borta mot Norrköping

   En preliminär spelordning för herrlaget i Allsvenskan är nu fastställd. För omgångarna 1-21 finns datum och klockslag, omgångarna 22 och framåt har endast fått spelordningen planerade. Dock är de tider och datum preliminära – det kan bli ändringar. Men en första planering går ju att göra för den som avser att följa fotbollslaget i allsvenskan 2017. Notera, men ännu med blyerts alltså.

Notera! Datum som visas i spelordningen är huvuddatumet för omgången. Flertalet matcher i en omgång kan därför få en annan speldag. När en match väl fastställts ser du det genom att en avsparkstid tillfogats på Svenska Fotbollförbundets hemsida. Notera även! Efter att speldatum/speltider kommunicerats ut efter spelordningsmötet, kommer matcher under sommarperioden att flyttas med hänsyn till vår sista Europa League representant.

Omgång 1 Norrköping – Hammarby Söndag 2 april kl 17.30, Nya Parken

Omgång 2 Hammarby – Kalmar FF Söndag 9 april kl 15.00, Tele2 Arena

Omgång 3 AIK – Hammarby Måndag 17 april (annandag påsk) kl 17.30, Friends Arena

Omgång 4 Hammarby – GIF Sundsvall Söndag 23 april, Tele2 Arena

Omgång 5 Göteborg – Hammarby Onsdag 26 april kl 19.00, Gamla Ullevi

Omgång 6 Hammarby – AFC Eskilstuna Lördag 29 april kl 16.00, Tele2 Arena

Omgång 7 Östersunds FK – Hammarby Söndag 7 maj kl 15.00, Jämtkraft Arena

Omgång 8 Halmstad – Hammarby Söndag 14 maj kl 15.00, Örjans Vall

Omgång 9 Hammarby – Malmö FF Onsdag 17 maj kl 19.00, Tele2 Arena

Omgång 10 Sirius – Hammarby Söndag 21 maj kl 15.00, Studenternas IP

Omgång 11 Hammarby – Jönköpings Södra Söndag 28 maj kl 15.00, Tele2 Arena

Omgång 12 Hammarby – Djurgården Söndag 4 juni kl 17.30, Tele2 Arena

Omgång 13 Häcken – Hammarby Måndag 3 juli kl 19.00, Bravida Arena

Omgång 14 Hammarby – Örebro Lördag 8 juli kl 16.00, Tele2 Arena

Omgång 15 Elfsborg – Hammarby Måndag 17 juli kl 19.00, Borås Arena

Omgång 16 Hammarby – Elfsborg Måndag 24 juli kl 19.00, Tele2 Arena

Omgång 17 Jönköpings Södra – Hammarby Söndag 30 juli kl 17.30, Stadsparksvallen

Omgång 18 Hammarby – Häcken Söndag 6 augusti kl 16.00, Tele2 Arena

Omgång 19 Hammarby – Östersunds FK Måndag 14 augusti kl 19.00, Tele2 Arena

Omgång 20 Örebro – Hammarby Måndag 21 augusti kl 19.00, Behrn Arena

Omgång 21 AFC Eskilstuna – Hammarby Söndag 27 augusti, Tunavallen

Spelordningen för omgång 22-30 är planerad enligt följande för Bajens del:

Omgång 22: Hammarby – AIK

Omgång 23: Malmö FF – Hammarby

Omgång 24: Hammarby – Göteborg

Omgång 25: Djurgården – Hammarby

Omgång 26: Hammarby – Norrköping

Omgång 27: Kalmar FF – Hammarby

Omgång 28: Hammarby – Sirius

Omgång 29: GIF Sundsvall – Hammarby

Omgång 30: Hammarby – Halmstad

Årsmöte 14 mars

   Datum för HIF FF:s årsmöte 2017 är nu fastställt. Det kommer att hållas den 14 mars, klockslag och lokal meddelas senare.

U19-profiler lämnar klubben

   En sextett spelare som hängt med länge och gjort stora avtryck i Hammarbys ungdomslag har nu blivit överåriga för spel i U19-laget och måste söka sig vidare. De är alla födda 1997 och utgjort en stomme i både U19 och U21 men nu är deras tid i Hammarby alltså över. Spelarna det handlar om är Alenga Masimango, Julius Armalis, Cesar Weilid, Yassin Housni, Sebastian Hjerpebo och William Garcia.

 

FRIIDROTT:

Manne och Felicia tävlar i Uppsala

   Inomhussäsongen börjar så smått komma i gång. Den 16-18 december arrangerar Upsala IF ”Muskelcentrum Indoor Games” i nybyggda IFU Arena och två av Hammarbys senioridrottare finns i startlistorna. På den manliga sidan är Manne Persson anmäld till trestegstävlingen och i den kvinnliga seniorklassen har vi Felicia Lindberg i flera av grenarna. Felicia är anmäld till fem grenar, nämligen: 60 m, 200 m, höjd, längd och kula.

Hammarby arrangerar USM 2018

   Hammarby har fått förtroendet som arrangör att ordna USM 15-16 säsongen 2018. Normalt arrangeras JSM-USM 17 på plats i närheten för att ledarna ska kunna åka emellan, och så är fallet den här gången då också då Huddinge AIS tar hand om den tävlingen. Vi återkommer om datum och annat kring arrangemanget så småningom, men redan nu kan vi alltså bespetsa oss på att det blir SM-tävlingar på Enskede IP 2018.

Utmärkelser vid Stockholms Friidrottsförbunds årsmöte

   Stockholms Friidrottsförbund höll årsmöte den 6 december. Vid årsmötet delades det ut ett antal priser och Hammarby var en av de klubbar som uppmärksammades. Bajen fick dels priset som bästa klubb P/F 15-17 år, dels tilldelades Hammarbyledaren Petra Kapell utmärkelsen Årets ungdomsledare.

 

HANDBOLL:

Herrjuniorerna spelar USM i Bjärred

   USM steg 3 för herrjuniorer är nu lottat. Hammarby har hamnat i grupp tillsammans med HK Ankaret, Torslanda HK, Sollentuna HK och Kungälvs HK. Arrangör är HK Ankaret från Bjärred och gruppspelet genomförs 14-15 januari. 1:an och 2:an går vidare till steg 4.

   Pojkar B spelar 21-22 januari och där är Bajen lottat att spela i grupp 1 som arrangeras av Sollefteå HK. Förutom arrangörsklubben spelar Hammarby mot HK Silwing/Troja 1 och Enköping HF. De två bästa vidare till steg 4.

   Slutligen har vi lottningen för pojkar A som spelas 28-29 januari. Hammarby arrangerar där grupp 5 och hälsar dessa tre klubbar välkomna: Sollentuna HK, Uppsala HK och Sävar IK. Samtliga matcher spelas i Eriksdalshallen. Även där gäller att de två främsta går vidare till steg 4.

Damjuniorlag startat

    Handbollen på damsidan har under några år främst bestått av ett seniorlag i trean, ett B-lag i fyran och ganska många lag i de lägre åldersklasserna. Nu startar man upp även damjuniorlag som kommer att delta i vårserien. Framtidsbygget har därmed tagit ännu ett viktigt steg.

 

DETTA HAR HÄNT:

BANDY:

Gilljam målskytt mot Norge

   Sveriges A-landslag på herrsidan genomförde en fyrnationsturnering i Trollhättan 9-11 december med Hammarbys Adam Gilljam i laget. Efter en inledande knapp förlust mot Ryssland besegrade Sverige både Norge och Finland. Fakta och info om Gilljams insatser:

9 dec Sverige-Ryssland 5-6 (5-4). Publik: 362. Inget mål av Adam Gilljam.

10 dec Sverige-Norge 13-0 (5-0). Publik: 112. Ett mål av Adam Gilljam.

11 dec Sverige-Finland 10-8 (4-4). Publik: 108. Ingen notering om mål, assist eller utvisning för Gilljam.

   I Finlands lag spelade också en Hammarbyspelare, Rolf Larsson.

 

BASKET:

Förlust med en poäng mot SBBK Utveckling

   Hammarbys lag i Damettan Södra förlorade tyvärr den jämna matchen borta mot SBBK Utveckling i torsdags (8 dec). Resultatet i Täljehallen blev 70-69 (24-17, 16-18, 8-22, 22-12). Tyvärr har vi inte fått tillgång till Hammarbys poänggörare i denna match. Hursomhelst – förlusten innebär att Hammarby missar spel i Superettan dit de fyra främsta från respektive geografisk grupp kvalificerade sig. Hammarby blev femma i serien.

…sen förlorade herrlaget med en poäng

   Det var verkligen inte någon toppvecka för Hammarby Basket detta. I likhet med damerna åkte även Hammarbys herrlag på däng med en poäng. Laget ledde matchen i Div 2 Svealand Södra mot Akropol hela vägen fram till det bittra slutet då Rinkebygänget satte en trea precis vid slutsignalen. 75-74 till hemmalaget innebär att Hammarby nu har sex segrar och sju förluster. Härnäst väntar Tureberg borta.

11 dec Akropol BBK - Hammarby Basket 75-74. Rinkeby Ungdomens Hus. Poäng HIF: Leonard Cooks 30, Niklas Herring 11, Yafet Habtu 9, William Cooks 7, Ramendra Haag 7, Aurelius Ekholm 5, Niklas Eriksson 2, Dino Haurdic 2 och Daan Drupsteen 1.

 

BOWLING:

Hammarby gick vidare till SM-final i tremanna

   Precis som för två år sedan kommer bowlingens SM-final i 3-manna att spelas under SM-veckan. Hammarby hade två lag på damsidan med i kvalificeringarna till SM-veckan Vinter (3-4 februari för bowlarna) som avgjordes i helgen i Köping (10-12 dec). Team X-Calibur vann före Hammarbys lag innehållande Caroline Innergård, Katrin Fahlström och Susanne Olsson. Dessa båda lag går vidare till SM-finalen tillsammans med BK Skrufscha, Sollentuna BwK, Bodens BS och BK Hallandia. Hammarby lag 2 (Ann-Ki Larsson Carlsson, Frida Johansson och Rakel Norberg) slutade på 16:e plats. 30 lag deltog.

 

 

BOXNING:

Tre boxades i Botkyrka

   Botkyrka BK arrangerade en liten gala med åtta matcher under lördagen (12 dec) som lockade en publik på ungefär 100 personer. Tre Hammarbyboxare fick matcher och det blev två segrar och en förlust. Resultaten:

UB 66 kg: Josef Hirmiz, HIF-Josef Norling, Botkyrka BK TKO rond 2, seger för Hirmiz

SB 79 kg: Oskar Szostak, HIF-Damian Biesekierski, Botkyrka BK 0-3

JB 64 kg: Naseer Haidari, HIF-Misha Dobra, Botkyrka BK 3-0

 

FOTBOLL HERR:

Fjärde raka i futsalserien

   Säsongens fjärde match för futsallaget i Div 1 Södra Svealand slutade som de tidigare tre; med Hammarbyseger. Denna gång besegrade man Mariefred borta med klara siffror, 5-0. Ovanligt att hålla nollan i futsal! Med fyra raka segrar ser det givetvis bra ut i serien, dock har även Åbackarna BK från Norrköping också tagit full pott hittills. Lagen möts 8 januari i Norrköping, dessförinnan är det match mot IK Hephata.

10 dec IFK Mariefred-Hammarby 0-5 (0-5). Publik: ingen uppgift (Hammarens sporthall). Mål HIF: Peiman Pahlevan, Liridon Makolli. Armend Makolli, Råsgard Majid och Valentin Ponce.

 

HANDBOLL:

Snaran dras åt i Handbollsligan

   Efter veckans två förluster i Handbollsligan börjar läget nu bli akut. Särskilt bortamötet med IFK Ystad i lördags sätter press på Bajens herrlag i fortsättningen. Efter en bra genomförd match hemma mot Lugi fanns förhoppningar i jumbomötet, men tyvärr Bajen aldrig riktigt nära att besegra IFK i Ystad Arena. Lagen bytte därmed plats i tabellen, när Hammarby sist vilket innebär direktnedflyttning. Många matcher återstår dock och tid finns att reda upp situationen, närmast väntar Guif hemma.

 7 dec Hammarby-Lugi HF 23-24 (13-14). Publik: 873 (Eriksdalshallen). Målskyttar Hammarby IF: Nils Pettersson 6 (1 str), Andreas Halvarsson 4, Anders Wik Rydberg 3, Örn Ingi Bjarkason 3, Gunnar Pettersson 3, Jonatan Wenell 2, Johan Nilsson 2.

10 dec IFK Ystad-Hammarby 27-21 (13-11). Publik: Målskyttar 911 (Ystad Arena). Mål Hammarby IF: Nils Pettersson 7 (2 str), Gunnar Pettersson 5, Johan Nilsson 4, Jonatan Wenell 1, Alexander Morsten 1, Örn Bjarkason 1, Jonas Løkken 1, Anders Wik-Rydberg 1.

Damerna fortsätter att vinna

   Det var toppen mot botten när Hammarby mötte IFK Mariefred i damernas Div 3 Östsvenska Södra under söndagen (11 dec). Och nog speglar resultatet situationen i tabellen – det här var överlägset. Det är sällsynt att ett handbollslag inte gör åtminstone tvåsiffrigt framåt, men här var ett sådant tillfälle.

11 dec Hammarby-IFK Mariefred 29-9. Publik: ingen uppgift (Eriksdalshallen). Målskyttar HIF: Jessica Malmén 6 Sandra Nagy 6 (+11 assist!), Anna Palmqvist Ullholm 4, Olivia Rosenberg 4, Anna Engstam 3, Mira Harms 3, Emma Welander 2, Emelie Nybom 1.

 

INNEBANDY:

Hammarby till DM-final!

   Damlaget gjorde ännu en bra insats när semifinalen i DM spelades i förra veckan. Laget hade lottats mot Älvsjö AIK som har en väldigt bra säsong i Div 1. Mot Bajen räckte man dock inte till, trots intensivt skytte. Älvsjö vann skottstatistiken med 30-15, Hammarby vann matchen med hela 6-1. Nu väntar final! Den spelas 1 februari i Eriksdalshallen mot vinnaren i matchen Nacka Wallensam IBK-Täby FC IBK.

7 dec DM-semifinal Älvsjö AIK-Hammarby 1-6 (1-2, 0-2, 0-2). Publik: 152 (Västertorpshallen). Mål HIF: Mikaela Hedlund 2, Madelene Westerberg, Carolina Malmstedt, Johanna Arvidsson, Frida Svan.

Förlust i seriefinalen

   Herrlaget hade chans att gå upp i serietopp i Div 3 Södra Stockholm under lördagen när man som tvåa tog sig an serieledande Västerhaninge. Det blev en jämn och målsnål historia, tyvärr med bortalaget som vinnare. Västerhaninge är därmed fyra poäng före Bajen som dock behåller andraplatsen.

10 dec Hammarby-Västerhaninge IBK 1-2 (0-1, 0-1, 1-0). Publik: ingen uppgift (Sjöstadshallen). Hammarbys mål: Staffan Santesson.

 

ISHOCKEY:

Två segrar ger avgörande i slutomgången

   Hammarbys herrlag tog verkligen vara på den möjlighet man har att nå Allettan. Det var mer eller mindre nödvändigt att vinna de två återstående hemmamatcherna som spelades under den gångna veckan och vinster blev det – 4-2 mot Vallentuna och 4-1 mot Hudiksvall. Övriga resultat har varit ungefär de förväntade vilket betyder att Bajen är tre poäng efter Väsby och Haninge som befinner sig ovanför strecket. Väsby lär man inte komma i kapp då målskillnadsmarginalen är lite för stor men Haninge kan man mycket väl gå förbi. Spännande slutomgång väntar där Bajen möter Wings borta och Haninge åker till Björkängshallen för att möta Huddinge.

7 dec Hammarby-Vallentuna BK 4-2 (1-0, 2-1, 1-1). Publik: 113 (SDC-hallen). Mål HIF: Jesper Skogström, Felix Lundqvist, Tomas Lindgren, Anton Molnar.

11 dec Hammarby-Hudiksvalls HC 4-1 (1-1, 1-0, 2-0). Publik: 166 (SDC-hallen). Mål HIF: Linus Carlsson 2, Marcus Carlsson, Oliver Forsberg.

1-3 hemma mot Almtuna

   Efter en lång räcka matcher med segrar och oavgjorda kom i söndags en förlust för damlaget. Man förlorade hemma mot Almtuna IS men är fortfarande i högsta grad med i matchen om serieseger i Östra Damettan. Kommande match mot serieledande Haninge Anchors blir viktig och intressant.

11 dec Hammarby-Almtuna IS 1-3 (1-1, 0-1, 0-1). Publik: 74 (Zinkensdamms IP). Mål HIF: Kajsa Tidala-Svensson.

 

PÅ GÅNG:

(tips om aktuella evenemang)

Återstart mot SAIK

   Efter ett kortare landslagsuppehåll drar elitseriebandyn i gång igen. Senast Hammarby spelade vann man med 7-1 mot Vetlanda på Zinken – nu på onsdag är det Zinkenmatch igen och vi är förstås nyfikna på om formen har hållit i sig när topplaget SAIK kommer på besök.

Onsdag 14 dec kl 19.00, Zinkensdamm: Hammarby-Sandvikens AIK (Elitserien, bandy, herrar)

 

Hockeyavgörande mot Wings

   För herrlaget i hockey återstår en match i grundserien och chansen finns att man blir ett av lagen som kvalificerar sig till Allettan. Men då krävs seger borta mot Wings HC samtidigt som Huddinge besegrar Haninge Anchors. Inget av detta är en omöjlighet och det kan bli en spännande onsdagskväll i Pinbackshallen.

Onsdag 14 december kl 19.00, Pinbackshallen: Wings HC Arlanda-Hammarby (HockeyEttan Östra, herrar)

 

Mälardalsderby i Eriksdal

   Nu gäller det för vårt lag i Handbollsligan att börja vinna. Nedflyttningsspöket lurar kring Hammarby, efter senaste bortamatchen mot IFK Ystad är man jumbo vilket betyder direktnedflyttning. Onsdagskvällens motståndare Guif har inte heller gjort någon toppsäsong och här finns en chans att knipa viktiga poäng.

Onsdag 14 december kl 19.00, Eriksdalshallen: Hammarby-Guif Eskilstuna (Handbollsligan, herrar)

 

Toppmatch i Damettan Östra

   Hammarby eller Haninge Anchors? Som serien har utvecklats är det dessa lag det står mellan i Damettan Östra. Haninge är sex poäng före men har spelat två matcher mer, Bajen har alltså möjligheter att gå ikapp. Chanserna ökar givetvis rejält om man slår serieettan när lagen möts på torsdag.

Torsdag 15 december kl 20.30, Zinkens Ishall: Hammarby IF - Haninge Anchors (Damettan Östra, ishockey)

 

SAIK hemma för damlaget

   Precis som inom herrbandyn möter damerna Sandvikens AIK två gånger på kort tid. Tisdagkväll (13 dec) spelar man i Sandviken, på lördag är det dags för match på Zinken. SAIK förlorade stora delar av sitt innan säsong men har så pass stark bandykultur att man ändå fått ihop ett bygge som inte går poänglöst i seriespelet.

Lördag 17 december kl 13.30, Zinkensdamm: Hammarby-Sandvikens AIK (Elitserien Dam, bandy)

 

Basket i Sollentuna

   Herrlaget möter Tureberg borta under lördagen. Båda lagen har så här långt liknande form, Tureberg har vunnit sju matcher medan Hammarby har sex segrar.

Lördag 17 december kl 13.45, Sollentuna Sporthall: Tureberg Basket- Hammarby (Div 2 Svealand Södra, basket, herrar)

 

Norrländska innebandybesök

   Innebandydamerna har hemmamatcher både på lördagen och söndagen då man får besök av två norrländska lag, Sundsvall på lördagen och Örnsköldsvik på söndagen.

Lördag 17 december kl 14.00, Sjöstadshallen: Hammarby-Sundsvalls IBF (Allsvenskan Östra, innebandy, damer)

Söndag 18 december kl 12.00, Sjöstadshallen: Hammarby-Örnsköldsvik IBK (Allsvenskan Östra, innebandy, damer)

 

Returmöte mot Hephata

   Hammarbys herrlag i futsalserien inledde seriespelet hemma mot IK Hephata i Eriksdalshallen. Då blev det klar seger för Bajen. Nu är det dags för retur och åter är Eriksdalshallen värd för mötet.

Lördag 17 dec kl 17.15, Eriksdalshallen: IK Hephata-Hammarby (Div 1 Södra Svealand, futsal, herrar)

 

Damlaget möter Sportsgear

   Damhandbollslaget har match mot Sportsgear DHK under söndagen. Ska triumffärden mot högre nivåer fortsätta? Hittills har Bajen vunnit samtliga matcher men Sportsgear gör också en bra säsong och har tabellraden 6-0-2.

Söndag 18 december kl 11.00, Farstahallen: Sportsgear DHK-Hammarby (Div 3 Östsvenska Södra, handboll, damer)

 

BAJEN I TV:

Hammarbyevenemang gör sig bäst i verkligheten men ibland är teve ett bra alternativ. Här är aktuella sändningar med Hammarbyinslag:

Sändningar från Handbollsligan

   Bland annat TV4 Sport sänder en del matcher från Handbollsligan, men de som inte går i en TV-kanal kan ses som streamade matcher i C Mores utbud. Aktuellt med Hammarby:

Onsdag 14 dec kl 19.00, C More STREAM: Hammarby-Eskilstuna Guif

Onsdag 21 dec kl 19.00, C More STREAM: Hammarby-IFK Skövde

 

Årets TV-bandy

   Svensk bandy har denna säsong inte knutit avtal med någon TV-kanal. I stället gör man en egen satsning och distribuerar matcherna via sin egen webbtevekanal Bandyplay. Totalt handlar det om 182 grundseriematcher samt slutspel som kommer att live-sändas under säsongen 2016-2017. Det är fortfarande aktuellt att låta andra intressenter sända matcher, förra året sände till exempel Bandypuls ett antal matcher. Länk till bandyplay: https://play.staylive.se/bandyplay

Bandypuls sändningar

   Bandypuls TV-sänder 21 matcher från årsskiftet fram till slutspelet. Dessa matcher kostar 89 kronor styck. Aktuellt med Hammarby är dessa matcher:

2 januari 14.00: Hammarby–Villa

8 januari 19.00: Vetlanda–Hammarby

15 januari 19.00: Sandviken–Hammarby

20 januari 19.00: Hammarby–Edsbyn

12 februari 19.00: Hammarby–Bollnäs

Bandypuls hittas här: http://www.bandypuls.se/

 

C More sänder träningsmatcher

   TV-kanalen C More kommer att sända över 100 matcher med de allsvenska fotbollslagen på herrsidan innan serien ens har startat. Det handlar om matcher i internationella träningscuper och Svenska cupen. Sannolikt blir det en del med Hammarby, vi återkommer om detta när det är klart.

 

 

Nyhetsbrevets redaktör: Magnus Hagström This is a mailto link,

0703-55 41 77

Skribent: Magnus Hagström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

1972 Ljusdal

 

 

Postadress:
Hammarby Idrottsförening
Box 20056
104 60 Stockholm

Besöksadress:
Södermannagatan 63
116 66 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086413592
E-post: This is a mailto link

Se all info