Hoppa till sidans innehåll

VM-brons i armbrytning!

19 SEP 2017 09:44
Armbrytning är en ganska ny sport i inom Hammarby IF (invalda 2014) men redan en av de mer framgångsrika. När VM avgjordes i Budapest i början av september kom Hammarbybrytaren Maria Lundkvist hem med en bronsmedalj.
  • Skapad: 19 SEP 2017 09:44

   Armbrytning är en ganska ny sport i inom Hammarby IF (invalda 2014) men redan en av de mer framgångsrika. När VM avgjordes i Budapest i början av september kom Hammarbybrytaren Maria Lundkvist hem med en bronsmedalj. I veckans späckade nyhetsbrev dessutom: bandy, basket, bordtennis, bowling, boxning, fotboll, friidrott, handboll, innebandy, ishockey och rugby.

Hammarby IF:s nyhetsbrev - tisdagar på denna plats

Nyhetsbrevets publiceringsdatum: tisdag 19 september

Nästa nyhetsbrev: tisdag 26 september

 

NYTT OCH NOTERAT!

BASKET:

Hammarby arrangerar gruppspel i RM

   Riksmästerskapet för PF 15 och PF 16 drar i gång 13-15 oktober med gruppspel. Hammarby har lag i klasserna F15, P15 och P16. I P15 är man arrangör av grupp F som förutom Bajen består av Fryshuset Basket Röd, KFUM Sundsvall och Lobas P04.

   F15-laget ställs mot Alvik Basket, Gammelstads BBK, Äli Basket och arrangerande Djursholms Indians.

   Pojkar 16 är placerade i grupp F som KFUM Lidingö Basket arrangerar. Övriga lag i det gruppspelet är Eskilstuna Basket och Luleå City Vråken Basket.

Säsongskort för 600 kronor

   Hammarby Basket erbjuder ett säsongskort som gäller till både dam- och herrlagets hemmamatcher i Farstahallen. Priset är 600 kr. Mer info om du mejlar This is a mailto link

 

BORDTENNIS:

Inget herrlag i Div 1 denna säsong

   Hammarby hade på herrsidan förra säsongen ett lag i Div 1. Nu har man, på grund av spelarbrist, bestämt sig för att dra sig ur serie. Främsta herrlaget kommer därför att vara laget i Div 2 ÖSS som inleder seriespelet nu på söndag (24 sept) med matcher i Motala (arrangör Västers BTK) mot BTK Safir och Vikingstad SK.

   På damsidan är det högst rankade laget placerat i Div 1 N. Seriespelet börjar nu på lördag (23 sept) med sammandrag arrangerat av Eskilstuna BTK.

                                                                                                                                                      

BOXNING:

Bajen Rough House 13 oktober

   För fjärde året i rad arrangerar Hammarby en gala i Eriksdalshallen under namnet ”Bajen Rough House”. Denna gång tar man emot det finska laget Helsinki All Stars. Galan besöktes förra året av över tusen åskådare och man hoppas givetvis på än bättre uppslutning denna gång. Årets gala hålls fredagen den 13 oktober med första matchstart kl 19.00 (portarna öppnar 17.00). Mer info om galan finns på www.bajenroughhouse.se.

Pris för arbete mot främlingsfientlighet och rasism

   Hammarby IF Boxning har tillsammans med Alvik Basket fått Landstingets pris för arbete mot främlingsfientlighet och rasism. Priset delas ut årligen och kan gå till en person, institution eller organisation som verkar inom Stockholms läns landstings geografiska område och som gjort en insats mot främlingsfientlighet, och därmed på ett engagerat sätt främjar en samexistens mellan olika kulturer i samhället.

   De båda föreningarna delar på prissumman 50 000 kr (25 000 kr vardera) och i motiveringen gällande Hammarby IF Boxning skriver man:

Många barn har under de senaste åren kommit till Sverige och behöver komma in i samhället. Det är viktigt att det finns verksamheter där de känner sig välkomna och där man hittar engagerade vuxna med en stark vision om ett mer inkluderande samhälle. Den ideella föreningen Hammarby IF Boxning är en klubb som är öppen för alla och alla förväntas bidra utifrån sina förutsättningar och förmågor.

En vanlig kväll kan man möta människor i olika åldrar och nationaliteter. Dessutom skräddarsyr klubben unika lösningar för att främja integrationen genom boxningen. Genom projektet" Boxning på dari och svenska" lär sig ungdomarna språket samt att respektera sporten och varandras värderingar, vilket motverkar främlingsfientlighet och rasism.

 

FOTBOLL:

Klart för klubbhusbygget på Årsta

   En modernisering av träningsanläggningen på Årsta IP har länge varit på tapeten. Nu har klubben offentliggjort att bygget kommer att påbörjas under 2018. Det handlar om att förbättra lokalerna för själva sportutövandet, men också att samla de administrativa delarna av fotbollsverksamheten. De nödvändiga besluten kring bygglov, arrende och finansiering av klubbhuset har tagits och det beräknas stå klart sommaren 2018. Här kan du läsa hammarbyfotbolls text om projektet: http://www.hammarbyfotboll.se/aktuellt/nyheter/hammarby-fotboll-bygger-nytt-klubbhus-pa-arsta-ip/

Biografi om Ronnie Hellström snart ute

   Idrottsförlaget ger i slutet av september ut boken ”Ronnie – bäst i världen”, alltså biografin om Hammarbys forne stormålvakt Ronnie Hellström som både vid VM 1974 och 1978 blev utsedd till världens främste målvakt. Författare är Tore S Börjesson som bland annat skrivit förra årets bok om bröderna Kenta och Billy Ohlsson. Via denna länk kan du förhandsbeställa och läsa mer om boken: http://idrottsforlaget.se/produkt/ronnie-bast-varlden/

Nu startar flickakademin

   Hammarby satsar ordentligt på flick- och damfotbollen och startar under hösten akademiverksamhet på flicksidan. Sportchef för akademin blir Håkan Jensgård, som sedan tidigare är engagerad i Hammarbys akademiverksamhet på pojksidan

Biljetterna till matchen mot Ajax släppta

   U19-laget spel i UEFA Youth League inleds med hemmamatch. Bajen möter holländska Ajax i dubbelmöte med start 26 september. Biljetter till denna match, som spelas på Nya Söderstadion/Tele2 Arena, finns nu tillgängliga. Priset är 100 kr för vuxen och 60 kr för ungdom under 19 år.

 

ISHOCKEY:

Ytterligare två spelare klara

   Mindre än en vecka innan seriepremiären kompletterade herrlaget truppen med ytterligare två spelare; backen Emil Jakobsson och forwarden Eric Winbergh.

   Emil är 21 år och kommer närmast från Haninge. Han har gjort totalt 79 matcher i Hockeyettan.

   Eric har Huddinge som moderklubb men spelat de fyra senaste säsongerna i Leksands juniorlag – senast som assisterande kapten i Leksands J20-lag.

Nacka ersätter Haninge i Hockeyettan Östra

   Hammarby kommer att få en ny motståndare i seriespelet på herrsidan. Haninge Anchors har inte beviljats elitlicens för Div 1-spel och kommer därför att ersättas av Nacka HK som tackat ja till den vakanta platsen.

 

RUGBY:

Bronsmatcher mot Enköping

   Hammarby åkte inte oväntat ut mot regerande mästarlaget på herrsidan, Stockholm Exiles, när lagen möttes i semifinal under två lördagar (fakta om sista matchen, se längre ner i brevet). Det betyder att laget nu står inför två bronsmatcher mot Enköping. I serien vann lagen varsin match och det lutar alltså åt spännande uppgörelser.

   Hammarby inleder hemma lördagen den 30 september kl 15 (Årstafältet) och avslutar i Enköping den 7 oktober samma klockslag.

Fyra Bajenspelare i landslagstruppen

   A-landslaget på herrsidan kommer att ha ett träningsläger och match helgen 23-24 september i Malmö. 37 spelare har tackat ja till inbjudan, av dessa kommer fyra från Hammarby: Christopher Sidgwick, Ehsan Fadakar, Sebastian Pihlainen och Robert Persson. Träningsmatchen spelas mot Danmark på Lindängens IP söndag 24 sept kl 12.00.

 

HAMMARBY-VETERANERNA:

Solvallaträff 29 september

   Sällskapet Hammarby-Veteranerna ordna traditionellt en Solvalla-träff för sina medlemmar. Årets tillställning äger rum fredagen den 29 september.

 

DETTA HAR HÄNT:

ARMBRYTNING:

VM-brons för Maria Lundkvist!

   Årets VM i armbrytning avgjordes i Budapest 2-11 september och Hammarby hade två deltagare; Maria Lundkvist i Senior Women 55 kg och Niklas Berg i Men Master 80 kg. Maria gjorde en riktigt bra insats och blev bronsmedaljör i avdelningen Right Hand och 11:a i Left. Niklas Berg kom på elfte plats i sin klass med vänsterkardan och var nr 22 i Right.

 

BANDY:

Träningsförlust mot SAIK

   Hammarbys herrlag förlorade träningsmatchen mot Sandviken i Göransson Arena med 6-3 (1-2) den 16 september. Bajens mål gjordes av Robert Rimgård, Ilja Grachev och Jesper Jonsson.

 

BOWLING:

Damerna överkörda av X-Calibur

   Team X-Calibur gav inte Hammarby någon chans när lagen möttes i Brännkyrka under lördagen (16 sept). Bortalaget från Trollhättan vann med 16-4 och hade i stort sett avgjort redan i halvtid när man ledde med 10-0.

16 sept Hammarby-Team X-Calibur BK 4-16 (0-5, 0-5, 1-4, 3-2). Brännkyrkahallen. Bästa poäng HIF: Katrin Fahlström 756.

Bortasegrar för herrlaget

   Hammarbys herrlag i div 1 Norra Svealand inledde seriespelet med seger hemma i Brännkyrka. På bortaplan i helgen visade laget att man är starka även utanför Midsommarkransen. Det blev seger både mot BK Glam i Örebro och BK Kasi i Karlskoga. Med tre segrar av tre möjliga toppar laget grupp C i Norra Svealandsettan..

16 sept BK Glam-Hammarby 6-14 (0-5, 1-4, 2-3, 3-2). Bästa slagning HIF: Albin Hellström 833.

16 sept BK Kasi-Hammarby 7-11 (2-2, 1-4, 3-2, 1-3). Bästa slagning HIF: Peter Dannfeldt 844.

 

FOTBOLL:

Utskåpning i Malmö

   MFF var i stort sett bättre i allt när de som allsvenska serieledare tog emot Hammarby under söndagskvällen.

17 september Malmö FF-Hammarby 4-0 (1-0). Publik: 18 830 (Swedbank stadion). Målen: 1-0 Erdal Rakip (21), 2-0 Jo Inge Berget (49), 3-0 Erdal Rakip (62), 4-0 Alexander Jeremejeff (90+4).

 

FRIIDROTT:

Tre guld i stafett-DM

   I onsdags (13 sept) avgjordes stafett-DM för främst de yngre klasserna på Källbrinks IP i Huddinge. Hammarby gjorde flera bra laginsatser och kom hem med tre guld, ett silver och ett brons. Guldmedaljörer blev våra lag i F11 5x60 m (Isabella Axelsson, Lii Jabbour-Clarke, Tyra Hedberg, Wilma Rydström och Emmy Wolgast, tid 43,47), P11 5x60 m (Adrian Kylington, Elias Kapell, William Loqvist, Noah Lindqvist och Filip Herre på tiden 42,03) och i F11 3x600 m (Maja Simonsson, Tyra Hedberg och Olivia Grahn, tid 5.53,07).

   Dessutom silver i klassen F13 5x60 m och brons i P11 3x600 m.

Klubbrekord av Norah i Märsta

   Norah och Alvah Lind deltog i tävlingen Midgårdskastet under lördagen (16 sept) i åldersklassen F13 (de tillhör egentligen F12 men den klassen fanns inte med). Det blev bra placeringar för båda – Norah kom hem med ett guld och tre silverplatser medan Alvah blev bronsmedaljör i två av de fyra kastgrenarna. Dessutom förbättrade Norah klubbrekordet för F12 i både diskus (30,12 m) och slägga (34,32).

Seger i Stockholmskampen

   Klubbtävlingen Stockholmskampen för åldersklasserna PF 12 och PF 13 avslutades under lördagen (16 sept) med deltävling 4 på Enskede IP. Hammarby tog hem klassen PF 13 med 100 poäng, tvåan Huddinge fick ihop 85. I PF 12 var Huddinge bäst med 94 poäng och Hammarby trea på 84.

   I den sammanlagda tävlingen tog Hammarby hem titeln i PF 13 och blev trea i PF 12. Totaltabellerna fick följande utseende:

PF 13: Hammarby IF 315, Huddinge AIS 267,5, Täby IS 243, Tureberg FK 240,5, IFK Lidingö 153, Hässelby SK 106.

PF 12: Hudinge AIS 299, IFK Lidingö 289,5, Hammarby 270, Täby IS 252, Hässelby SK 232,5, Tureberg FK 141.

 

HANDBOLL:

Handbollsligan:

Två av fyra derbypoäng

   Hammarbys lag i Handbollsligan hade två matcher av derbykaraktär i veckan. Det så kallade Mälardalsderbyt mot Eskilstuna Guif, tillika hemmapremiär, samlade stor och högljudd publik som dock inte lyckades förmå Bajen att vinna. I stället blev det de tillresta Guifsupportrarna som hade mest anledning att jubla i en match som bortalaget ledde från start till mål.

   Bättre gick det då för Hammarby när man åkte till Solnahallen på måndagskvällen för match mot Ricoh HK. Det här var ett möte mellan två lag som inlett seriespelet med två förluster – en tredje riskerade att ge lite krisstämpel. Hammarby var nu på alerten från början till skillnad mot de två tidigare matcherna då man omedelbart hamnat i underläge. Matchen var länge jämn, det var först på slutet som Bajen kopplade ett lite grepp och kunde hålla undan.

15 september Hammarby-IF Guif Eskilstuna 26-29 (10-14). Publik: 1 529 (Eriksdalshallen). Målskyttar Hammarby IF: Patrik Fahlgren 10, Rickard Lönn 5, Andreas Halvarsson 3, Nils Pettersson 2 (1 str), Johan Nilsson 2, Gunnar Pettersson 2, Bastien Genty 1, Anders Wik-Rydberg 1.

18 september Ricoh HK-Hammarby 27-29 (15-15). Publik: 420 (Solnahallen). Målskyttar HIF: Johan Nilsson 7, Nils Pettersson 5 (4 str), Patrik Fahlgren 4, Anders Wik-Rydberg 4, Hannes Nyström 4, Gunnar Pettersson 3, Rickard Lönn 2.

Gruppseger i USM

   Hammarbys herrjuniorer (Pojkar 18) inledde spelet i USM med steg 1 i Kiruna under helgen 16-17 september. Det blev seger i de två första matcherna i Kiruna sporthall och oavgjort i avslutningen, vilket gav laget förstaplatsen i gruppen.

16 sept Kiruna HK-Hammarby 14-33 (4-16). Publik: 200. Bästa målskyttar HIF: Adam Blanche och Mikael Dahlbäck 6 mål vardera.

17 sept Täby HBK-Hammarby 18-27 (9-14). Publik: 90. Bästa målskytt HIF: Patrik Sandberg 6.

17 sept Hammarby-Skånela IF 22-22 (13-10). Publik: 90. Bästa målskytt HIF: Adam Blanche 7.

Segrar i DM-derbyn

   Kvartsfinallottningen i herrarnas DM gav mötet Hammarby-Djurgården, klassisk rivalmatch alltså, och matchen spelades i Eriksdalshallen den 13 september. Hammarby (ej A-lag i denna tävling) ledde efter första halvlek men Djurgården kom i kapp till 22-22. I förlängningen 2x5 minuter var Bajen starkare och kunde vinna med 28-25.

   Damkvartsfinalen hade också stor derbykaraktär då Bajen här mötte konkurrenterna från Södermalm, IK Bolton, på bortaplan. I ett distriktsmästerskap är visserligen alla matcher någon form av derby – men vissa möten är ändå ”mer derbyn” än andra. Matchen i Skanstullshallen slutade 27-31, Hammarbyseger alltså. Främsta målgörarna i HIF denna gång var Maria Radermacher (10) och Olivia Rosenberg (8).

   Semifinaler och final är planerade att spelas 29 oktober. Hammarby kommer där på herrsidan att ställas mot något av lagen HK Silwing/Troja, Lidingö SK eller Kungsängens SK. Damerna får ta sig något av lagen HK Silwing/Troja, Tyresö Handboll eller vinnare i matchen GT Söder-Bollstanäs SK (spelas 21/9).

 

INNEBANDY:

Sex olika målskyttar i premiären

   Damlaget inledde spelet i Allsvenskan Östra med att bortabesegra Strömsbro IF med de klara siffrorna 6-1. Sett till skott på mål var det dock jämnare, 21-20 till hemmalaget som hade bra publikuppslutning – 887 åskådare är mycket i damernas näst högsta serie. Hammarby fördelade målen på sex olika spelare och hade en bra målvaktsdag vilket gav en utmärkt säsongsöppning.

17 sept Strömsbro IF-Hammarby 1-6 (0-1, 1-2, 0-3). Publik: 887 (Alfahallen-Gavlehov). Mål HIF: Ebba Hansson, Emelie Björklund, Moa Hedlund, Frida Sundh, Hanna Berg, Carolina Malmstedt.

 

ISHOCKEY:

5-2 mot Gripen i genrepet

   Bajen genrepade inför seriepremiären i Hockeyettan Östra med att möta Gripen Nyköping, nykomling i samma serie som Hammarby. Matchen i onsdags i SDC-hallen (13 sept) slutade 5-2 (1-0, 2-1, 2-1) i Bajenfavör som hade en storspelande målvakt i Sebastian Andersson och förvaltade de egna chanserna framåt. Hammarbys målskyttar: Jeff Karlborg 2, Nestor Plarsmo, Anton Molnar, Marcus Carlsson.

…men förlust i seriepremiären

   Efter en mållös förstaperiod var det Hammarby som tog ledningen i seriepremiären mot Visby i Hockeyettan Östra. Det dröjde dock inte länge innan gotlänningarna både kvitterat och tagit ledningen. Ställningen stod sig sedan genom hela perioden, och de 241 åskådarna tvingades konstatera att Bajen inlett seriespelet med uddamålsförlust.

17 sept Hammarby-Visby/Roma HK 1-2 (0-0, 1-2, 0-0). Publik: 241 (SDC-hallen). Mål HIF: Christian Olsson.

Träningsförlust mot Linköping

   Damlaget gjorde en jämn och bra match mot Linköpings HC (andralaget) i Saab Arena under lördagen (16 sept). Efter två mållösa perioder kunde hemmalaget ta ledningen i mitten av tredje. Bajen kom tillbaka och kvitterade, målet signerat Sara Hubertsson. Med minuten kvar av matchen kunde sedan Linköping avgöra till 2-1.

 

RUGBY:

Stryk även i andra semifinalen

   Det började lovande för Hammarby i semifinal nr 2 mot Stockholm Exiles. Bajen tog ledningen i matchen genom straffspark i 19:e minuten. Därefter dröjde till 28:e minuten innan hemmalaget Exiles svarade med samma mynt. Därefter var deras match, Exiles gick ifrån till 19-3 (8-3). Sammanlagt i de båda semifinalerna blev siffrorna 52-21 i Exiles favör och de är därmed åter i SM-final – vilket de varit samtliga år under 2000-talet.

   I den andra semifinalen besegrade Pingvin RC sin motståndare Enköping med än större siffror.

16 september Stockholm Exiles RFC-Hammarby 19-3 (8-3). Publik: ingen uppgift (Årstafältet). Hammarbys poäng: Dustin Jinka 3 (straffspark).

 

PÅ GÅNG:

(tips om aktuella evenemang)

Kvällsmatch mot IFK Göteborg

   Ett tag spelade Hammarby de flesta hemmamatcherna på måndagskvällar men numera är det oftast helgen som gäller. Med över 20 000 på de flesta matcherna är lördag eller söndag oftast ett bättre arrangörsalternativ när det gäller kommunikationer till och från arenan. Men denna vecka får vi ändå vara med om en vardagsmatch l 19.00 då IFK Göteborg kommer på besök onsdag kväll.

Onsdag 20 september kl 19.00, Nya Söderstadion/Tele2 Arena: Hammarby-IFK Göteborg (Allsvenskan, fotboll, herrar)

 

SM-finalisterna på besök

   Hammarby inledde hemmaspelet i Handbollsligan med fredagsmatch och när säsongens andra hemmafajt spelas handlar det åter om en fredagskväll. Förra årets SM-finalister Alingsås HK kommer på besök och det brukar handla om tuffa och känslofyllda matcher när dessa båda lag möts.

Fredag 22 september kl 19.00, Eriksdalshallen: Hammarby-Alingsås HK (Handbollsligan, herrar)

 

Förmiddagsbowling i Brännkyrka

   Hammarbys herrlag i bowlingen Div 1 Norra Svealand tar sig Falu BK på lördagsförmiddagen.

Lördag 23 september kl 10.20, Brännkyrkahallen: Hammarby-Falu BK (Div 1 Norra Svealand, bowling, herrar)

 

Innebandypremiär i Hässelby

   Herrlaget i innebandy gick till denna säsong upp i Div 2. Nu startar seriespelet, premiärmotståndare är Hässelby och matchen spelas på bortaplan.

Lördag 23 september kl 16.15, Hässelbyhallen: Hässelby SK IBK-Hammarby (Div 2 Stockholm, innebandy, herrar)

 

Hemmamatch i Uppsala

   Bandyn tvingas i vanlig ordning resa en del för att kunna genomföra träningsmatcher. På lördag möter herrlaget SM-tvåan Bollnäs i Uppsala.

Lördag 23 september kl 16.20, Relitahallen, Uppsala: Hammarby-Bollnäs GIF (träningsmatch, bandy, herrar)

 

Söndagsderby på Nya Söderstadion/Tele2

    Visserligen möter Hammarby derbyrivalerna Djurgården på bortaplan i fotbollens allsvenska – men matchen spelas ju på en arena vi betraktar som Hammarbys. I och med att det är bortaplan gäller dock andra rutiner än vanligt. I nuläget finns en hel del biljetter kvar. Hammarbypubliken är främst hänvisad till norra kortsidan (både nedre och övre plan) men så länge det finns biljetter att köpa på andra läktare är ju dessa även öppna för Hammarbysupportrar. Lämpligast är då att välja sittplatser i närheten av Hammarbys kortsida.

Söndag 24 september kl 15.00, Nya Söderstadion/Tele2 Arena: Djurgårdens IF-Hammarby (Allsvenskan, fotboll, herrar)

 

Genrep mot Huddinge

   Damlaget i hockey genrepar inför seriepremiären (29 sept borta mot AIK:s utvecklingslag) med att möta Huddinge IF under måndagskvällen. Hemmamatch i Zinkens ishall.

Måndag 25 september kl 20.00, Zinkens ishall: Hammarby-Huddinge IF (träningsmatch, ishockey, damer)

 

BAJEN I TV:

Hammarbyevenemang gör sig bäst i verkligheten men ibland är teve ett bra alternativ. Här är aktuella sändningar med Hammarbyinslag:

HIF-Alingsås i C More STREAM

   För den som inte kan vara på plats när Hammarby möter Alingsås i Handbollsligan kommande fredag (22 sept kl 19) finns möjligheten att se matchen i C More STREAM. Veckan därpå, onsdag 27 oktober, spelas matchen IFK Skövde-Hammarby. Även denna går att se i C More STREAM.

 

Bandypuls sänder träningsmatcher

   Webbkanalen Bandypuls sänder ett antal träningsmatcher inför Elitserien på herrsidan. Hammarby är aktuellt med en av dessa matcher, Hammarby-Bollnäs lördag 23 september kl 16.20. Här kan du läsa mer om hur du kommer åt att se Bandypuls sändningar: http://www.bandypuls.se/bandy/elitserien/bandypuls-storsatsar-pa-forsasongen-livesander-alla-elitserielag

 

Allsvenskan i fotboll

   C More håller i de allsvenska sändningarna 2017 och matcherna kan ses i deras streamingtjänst eller i någon av kanalerna. Hammarbys matcher:

Onsdag 20 sept 19:00 Hammarby - IFK Göteborg C More Fotboll

Söndag 24 sept 15:00 Djurgården-Hammarby C More Sport

Söndag 1 okt 17:30 Hammarby - IFK Norrköping FK C More Sport

Måndag 16 okt 19:00 Kalmar FF - Hammarby C More Fotboll

Måndag 23 okt kl 19.00 Hammarby-IK Sirius C More Fotboll

 

Sändningar från Damallsvenskan

   Sajten damallsvenskan.tv ska sända säsongens samtliga matcher från Damallsvenskan i fotboll. Länk: https://www.damallsvenskan.tv/damallsvenskan.

   Nu är det också klart att SVT kommer att sända åtta matcher från Damallsvenskan i höst, med start i september. Inriktningen blir på att bevaka kampen om SM-guldet. Där förekommer ju inte Bajen, men det kan ju hända att Hammarby ändå blir aktuellt eftersom man möter trion Eskilstuna, Linköping och Rosengård i slutet av säsongen. Än så länge finns förekommer dock inte Hammarby i någon av de inplanerade matcherna som sträcker sig fram till 1 oktober.

 

 

Nyhetsbrevets redaktör: Magnus Hagström This is a mailto link

0703-55 41 77

Skribent: Magnus Hagström
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

1972 Ljusdal

 

 

Postadress:
Hammarby Idrottsförening
Box 20056
104 60 Stockholm

Besöksadress:
Södermannagatan 63
116 66 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086413592
E-post: This is a mailto link

Se all info