Hoppa till sidans innehåll

Zlatan präglade Bajenveckan

03 DEC 2019 13:17
Zlatan Ibrahimovic berör, och uppgiften att han köpt in sig i AEG Sweden som har en andel av Hammarby Fotboll blev en världsspridd nyhet. Men oavsett vad som händer i styrelserummen pågår Hammarbyvardagen hela tiden, vi berättar om all Bajensport.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2019 13:17

   Zlatan Ibrahimovic har en förmåga att beröra och när det stod klart att han köpt in sig i AEG Sweden som har en andel av Hammarby Fotboll blev det nyhet över hela världen. Men oavsett vad som händer i olika styrelserum pågår Hammarbyvardagen hela tiden. Välkommen till Hammarby IF:s veckobrev som berättar om hela Hammarby. I denna utgivning: bandy, basket, bowling, boxning, fotboll, friidrott, handboll, innebandy och ishockey.

 

Nyhetsbrevets publiceringsdatum: tisdag 3 december

Nästa nyhetsbrev: tisdag 10 december

 

NYTT OCH NOTERAT!

BANDY:

2+1 poäng i veckans matcher

   När full pott blev det i den gångna veckans elitseriespel för Hammarby. Hemma mot Broberg vann man en stärkande match med 8-4. Så när också två poäng på Studenternas men där kvitterade hemmalaget Sirius på en övertidshörna. Totalt har Bajen nu åtta poäng på nio matcher och ligger på tionde plats i tabellen.

27 nov Hammarby – Broberg Söderhamn 8-4 (4-1). Publik: 1 714 (Zinkensdamm). Mål HIF: Ted Bergström 3, Adam Gilljam 2, David Pizzoni Elfving, Robin Sundin, David Jansson.

29 nov IK Sirius-Hammarby 3-3 (1-0). Publik: 1 208 (Studenternas). Mål HIF: Ted Bergström, Robin Sundin, Adam Gilljam.

Damerna besegrade Grycksbo

   Samtidigt med julmarknaden i Zinkentältet spelade damerna seriematch mot Grycksbo IF och en hel del valde att följa dammatchen. De ångrade sig knappast, hemmalaget gjorde bra ifrån sig och vann med 3-1. Hammarby har två segrar och en förlust så här långt i Allsvenskan Dam Norra.

1 dec Hammarby-Grycksbo IF 3-1 (1-1). Publik: 115 (Zinkensdamm). Mål HIF: Olivia Dahlsten 2, Maja Irstam.

Filip Mörkdal reserv i truppen till P21-VM

   En trupp omfattande 16 spelare har tagits ut till P21-VM som avgörs i Archangelsk 20-22 december. Det finns ingen Hammarbyspelare i den ordinarie truppen, men Bajenkeepern Filip Mörkdal är reserv till de två uttagna målvakterna.

 

BASKET:

Dubbla förluster i helgen

   Både dam- och herrlaget gick på pumpen i helgen. Damerna spelade redan på fredagskvällen mot obesegrade Kungsholmen och förlorade med klara 29-78. Bajen har en seger hittills i seriespelet i Div 2 Svealand. Herrlaget mötte Tälje Knights borta under lördagen och förlorade med siffrorna 99-70. De är femma av tio lag i Basketettan Södra.

29 dec Hammarby-Kungsholmen Basket 29-78. Farstahallen. Inga uppgifter om periodsiffror, publik eller poänggörare.

30 dec Tälje Knights - Hammarby 99-70 (33-13, 16-16, 29-19, 21-22). Publik: 100 (Rosenborgsskolan). Poäng HIF: Fredrik Björnsson 18p, Leonard Cooks 15p, Michel Kouadio 14p, Noah Kelly 12p, Niclas Eriksson 7p, Jordan Samuelsson 4p.

 

BOWLING:

Förluster i Vänersborg och Örebro

   Elitserielaget hade ett tufft schema under lördagen med förmiddagsmatch i Vänersborg och därefter fajt i Örebro mot BK Merci. Förlust i båda tyvärr, och nu är Bajen definitivt i streckstriderna i botten. Fem poäng på åtta matcher så här långt, men fortfarande två lag nedanför i tabellen.

30 nov BK Skrufscha-Hammarby 13-7 (4-1, 3-2, 2-3, 4-1). Vänersborgs Bowlinghall. Bäst kägelpoäng HIF: ingen uppgift.

30 nov BK Merci-Hammarbý 11-9 (2-3, 4-1, 3-2, 2-3). Örebro Strike & Co. Flest kägelpoäng HIF: Susanne Olsson 786, A-K Larsson Carlsson 761.

Oavgjort mot Peking

   Herrlaget tog en värdefull poäng under söndagen genom att kämpa till sig oavgjort borta mot Norrköping. Detta var verkligen en jämn match där kägelpoängen var nästan identiska, 6387 för Hammarby jämfört med 6385 för IFK. 10-10 i matchen. Jämn insats strax därefter också i samma bowlinghall, Haga i Norrköping, mot BK Kaskad men här blev det tyvärr knapp förlust med 11-9.

1 dec IFK Norrköping-Hammarby 10-10 (4-1, 1-4, 1-4, 4-1). Norrköping-Haga Bowlinghall. Flest kägelpoäng HIF: Christer Hörngren 875, Tobias Hallberg 870.

1 dec BK Kaskad F-Hammarby 11-9 (5-0, 2-3, 3-2, 1-4). Norrköping-Haga Bowlinghall. Flest kägelpoäng HIF: K-J Mattsson 916, Mats Nilsson 905.

Tji medalj för damlaget i tremanna-DM

   Hammarbys förstalag i tremanna på damsidan hade tagit sig till final i DM, som avgjordes 27 nov i Väsby. Sex klubbar gjorde upp om medaljerna men för Hammarby funkade det inte alls den här gången. Laget förlorade samtliga matcher och blev därmed sist i finalspelet. På herrsidan hade Hammarby inte kvalificerat sig till slutspel för de åtta främsta, däremot var Hammarbyfans representerade i form av Bajen Fans BF. De blev femma och får möjlighet att spela vidare i tremanna-SM eftersom de sex bästa lagen erhöll SM-plats.

 

BOXNING:

Elva anmälda till SM

   Årets SM hålls 5-8 december i Ullvihallen i Köping, BK Köping arrangerar tillsammans med Svenska Boxningsförbundet. Bajen har anmält elva boxare; fyra manliga seniorer, fyra herrjuniorer, tre i ungdomsklass pojkar och en damsenior. Våra SM-boxare:

Senior A 69 kg: Ali Amanullah Yousufi

Senior A 75 kg: Adam Chartoi

Senior A 81 kg: Liridon Nuha, Constantino Nanga

Junior A 56 kg: Alan Zangana, Abbas Najafi

Junior A 64 kg: Ibrahim Bakhtiari        

Junior A 75 kg: Majd Alsafadi              

Ungdom A 60 kg: Zia Samadi

Ungdom A 70 kg: Whilliam Striger

Ungdom A 75 kg: Majd Alsafadi

Dam A 57 kg: Ellen Karlsson

 

FOTBOLL:

Landslagsmål av futsalbajare

   Hammarby har tre spelare i det futsallandslag på herrsidan som just nu spelar Nordic Cup i Åbo (Kuppis Bollhall). Bajenspelarna i truppen är Taha Abdi Ali, Sebastian Holmqvist och Alan Arslan. Hittills är tre matcher spelade och i en av dem Har Taha Abdi Ali nätat. Återstående match är Finland-Sverige 3 dec.

29 nov Norge-Sverige 2-1

30 nov Sverige-Grönland 7-1 (6-0 av Taha Abdi Ali)

2 dec Danmark-Sverige 4-5

Cupens gruppspel schemalagt

   Det blir tre matcher i Stockholm för Hammarby i Svenska cupens gruppspelsfas på herrsidan. Matcherna spelas i februari-mars enligt följande:

Måndag 24 februari 19.00 Hammarby – Varbergs BoIS, Tele2 Arena

Söndag 1 mars 16.30 IF Brommapojkarna – Hammarby, Grimsta IP

Söndag 8 mars 12.30 Hammarby – GIF Sundsvall, Tele2 Arena

Gruppvinnaren går vidare till kvartsfinal som spelas helgen 14-15 mars. Biljetter till gruppspelsmatcherna hemma släpps i januari, men för den som förnyar sitt säsongskort innan 24 december så ingår de matcherna.

Unga offensivspelare klara för Kanalplan

   Damlaget har gjort klart med två unga nyförvärv med offensiv läggning till kommande säsong. De nya spelarna är Frida Thörnqvist, en 19-årig anfallare som kommer från Tyresö FF, och 21-åriga yttern Klara Andrup från Kungsbacka DFF. Den förstnämnda har Bajenpåbrå i form av pappa Peter som spelade på Bajens mittfält från 1992 och fem år framåt. Frida stod för 21 mål på 17 matcher förra säsongen i Div 1. Klara Andrup var senaste säsongen korsbandsskadad men har ändå hunnit 107 matcher på Elitettan-nivå med Kungsbacka och Hovås Billdal.

…och Emma Jansson förlänger

   Damlagets lagkapten och främsta målgörare under 2019, Emma Jansson, kommer att spela för Hammarby även under 2020. Den gångna säsongen spelade hon 25 av de 26 Elitettanmatcherna och gjorde 16 mål.

Mats Solheim till Stabaek

   Sedan en tid har det stått klart att Mats Solheim tackat nej till fortsättning i Hammarby, med anledning av att han och hans familj vill flytta till hemlandet Norge. Nu är det klart med ny klubb för hans del; Solheim kommer i fortsättningen att sprida glädje i högstadivisionsklubben Stabaek.

Zlatan går in som ägare i Hammarby Fotboll

   Den kände fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović har investerat i AEG Sweden, vilket betyder att han bir delägare i Hammarby Fotboll AB. AEG har lämnat ett besked att man sålt hälften av sitt ägande i AEG Sweden, vars huvuduppgift är att förvalta aktieinnehavet i Hammarby, till Zlatan Ibrahimović. AEG Sweden har cirka 47 procent av aktieinnehavet i Hammarby och det är alltså hälften av detta som nu är i Zlatans ägo.

U20 spelar turnering i Brasilien

   Hammarby är inbjudet att spela U20-turneringen Copa Internacional Iparinga Sub 20 som spelas i Porto Alegre i Brasilien och har för detta byggt ett lag med spelare från A-laget, Hammarby Akademi och IK Frej. Dessutom har man lånat in två spelare från brasilianska CA Tubarao (klubben som Neto Borges, Jean Carlos de Brito och Ze Vitor kommer från).

   Två gruppmatcher är spelade när detta publiceras. I första matchen, 30 nov, mötte man Nacional från Uruguay och vann med 1-0, målgörare André Alsanati på straff. I match nr 2, mot brasilianska Gremio blev det förlust 1-3, där har vi ännu inga uppgifter om målgörare. Närmast väntar gruppspelsmatcher mot argentinska River Plate (4 dec) och brasilianska Corinthians (6 dec).

S:t Julianpris till Hammarby

   Hammarby har erhållit S:t Julianpriset inom kategorin ”Tillgänglig information och kommunikation”. Juryn för S:t Julianpriset består av kommunstyrelsens råd för funktionshinderfrågor och anledningen till att Hammarby Fotboll fått priset är att man infört teckentolkning på hemmamatcherna på Nya Söderstadion/Tele2 Arena.

 

FRIIDROTT:

Peter Wikström vald till årets ungdomsledare vid Friidrottsgalan

   Vid årliga Friidrottsgalan (denna gång 29 nov på Berns) utsågs Hammarbys mångårige ledare och eldsjäl Peter Wikström till årets ungdomsledare, tillsammans med Beatrice Sjödin från Umedalens IF. I motiveringen gällande utmärkelsen till Peter har man skrivit följande:

Peter Wikström har varit verksam som friidrottstränare sedan 1973. Han kom till Hammarby Friidrott 1976 där han fortsatte sin aktiva karriär samtidigt som han blev barn- och ungdomstränare. Peter blev anställd som sportchef 2002, och är idag ansvarig för föreningens ungdomsverksamhet, utbildningar och arrangemang. Förutom sina arbetsuppgifter i sin anställning så lägger han ned många ideella timmar varje vecka mot och med träningsgrupperna inom föreningen.

Elva guld i SAYO Indoor

   SAYO Indoor I Sollentuna är en av de större ungdomstävlingarna tidigt på inomhussäsongen (genomfördes 30 nov-1 dec). Hammarby kom med en trupp främst i yngre åldrar, från 13 år och nedåt. Det blev en hel del grönvita guldmedaljer. Hammarbyarna överst på pallen var: Vilmer Karlsson (P13 60 m, 600 m och längd zon), Malva Lönn (F11 60 m, 60 m häck, höjd), Julius Heinonen (P8 60 m, längd zon), Jumanne Hackett (P11 kula), Ebba Wennebjer (F13 höjd) och Tyra Sternlind (F11 kula).

 

HANDBOLL:

Viktig bortaseger i Allsvenskan

   Bajen noterade fjärde raka segern i Handbollsallsvenskan under lördagen. Bortamötet med mittenlaget Torslanda blev dock lite svajigt, några gånger under matchen var Hammarby illa ute. Mot slutet redde man ut stormen och kunde åka hem med två poäng. 9-0-3 har gett 18 poäng och en andraplats i tabellen. Härnäst väntar ytterligare ett mittenlag från Västkusten, Kärra HF, men då är det hemmaplan för Hammarby.

30 nov HK Torslanda Elit-Hammarby 21-24 (10-15). Publik: 185 (Torslanda Sporthall). MålskyttarHammarby: Martin Dolk 10 (4 str), Gustav Davidsson 5, Kevin Johansson Eggan 2, Topias Laine 2, Ludvig Lindeberg 2, Max Gugolz 1, Hendrik Varul 1, Gunnar Pettersson 1.

Poäng mot Sollentuna

   Det brandskattade damlaget har inte haft det lätt hittills i Div 2 Östsvenska Norra men kanske en ljusning börjar skönjas. Borta mot seriefyran Sollentuna HK blev det en meriterande poäng, som ändå kändes lite snöplig. Bajen ledde överraskande med 23-19 men de fyra sista målen gick till hemmalaget som därmed tog en poäng. Bajen har nu 1-1-7 i tabellraden och fyra poäng till säker mark ovanför nedflyttningsstrecket. Nästa match spelas mot Spånga som också kämpar för överlevnad i serien.

1 dec Sollentuna HK-Hammarby 23-23 (12-16). Publik: 30 (Sollentuna Sporthall). Mål HIF: Stephanie Johansson 7, Leonora Krasniqi 5, Julia Thorberg 4, Ellie Kågefors 4, Jobélla Tesfai 1, Elina Rådström 1, Felicia Palm 1.

Övergångar i november

   Hammarby tappar fem spelare och får två nyförvärv. Det är facit av registrerade övergångar under november månad. Klubben välkomnar Jobella Tesfai (född 01) som kommer från Silwing-Troja och Elina Rådström (02) från Spårvägen. Lämnar klubben gör Robin Hallberg (till Skuru), Emil Leijonqvist (Westermalms IF), Anna Lallo (Sävar IK), Nellie Stenvall (Ligu) och Anna Engstam (IK Bolton).

 

INNEBANDY:

Damlaget upp på andraplatsen

   I förra veckan besegrade Hammarbys damer Bele Barkarby i DM. Nu mötte man samma lag i serien och vann där också. BB och Bajen bytte därmed plats i tabellen för Allsvenskan Östra, nu är det Hammarby som återfinns på andra plats – en position som i sluttabellen innebär kval till högsta serien.

1 dec Bele Barkarby IF IBF-Hammarby 3-5 (1-2, 2-1, 0-2). Publik: 202 (Jakobsbergs sporthall). Mål HIF: Moa Delshammar 2, Sara Ryman, Mikaela Lanbro, Felicia Envall.

Vinst i seriefinalen

   Herrlaget gick upp i serieledning i Div 2 Stockholm efter att på fredagskvällen besegrat Nacka Wallenstam på bortaplan med klara 5-1. Bajen tar därmed över serieledningen från just Nacka när tio omgångar spelats.

29 nov Nacka Wallenstam IBK-Hammarby 1-5 (1-2, 0-1, 0-2). Publik: ingen uppgift (Ormingehallen). Mål HIF: Johan Schantz 2, Nicklas Nydén, Filip Hagman, Viktor Rodén.

Älvsjö eller Nacka DM-semi

   Hammarby är framme i semifinal i DM på damsidan och kommer att få möta vinnande lag i mötet Älvsjö-Nacka Wallenstam den 4 dec. Oavsett vilka som vinner blir det Bajen som får spela hemma. Älvsjö återfinns i Allsvenskan Östra precis som Hammarby medan Nacka tillhör högsta serien.

 

ISHOCKEY:

Seger mot SDE

   Damlaget är inne i en mycket bra period, och senast blev det hemmaseger mot SDE. Laget är trea i serien efter Haninge Anchors och Södertälje, dessa lag tenderar också att fortsätta vinna så nu är det en trio som ryckt lite från övriga lag i Damettan Östra.

27 nov Hammarby-SDE HF 4-2 (2-2, 2-0, 0-0). Publik: 19 (Kärrtorps IP). Mål HIF: Veronica Gifting 2, Eveline Kjetselberg 2.

Uppryckningen kom av sig

   Efter några positiva resultat som gjorde att Hammarbys lag i Hockeyettan Östra kunde lämna den absoluta jumboplatsen fick laget i veckan ånyo acceptera två förlustmatcher. Bajen har dock fortfarande Segeltorp efter sig i tabellen när tre matcher återstår av grundserien.

27 nov Hammarby-Sollentuna HC 1-3 (0-2, 1-1, 0-0). Publik: 103 (SDC-hallen). Mål HIF: Nestor Plarsmo.

1 dec IF Vallentuna BK-Hammarby 6-3 (2-0, 3-2, 1-1). Publik: 175 (Vallentuna Ishall). Mål HIF: Felix Johansson, Marcus Carlsson, Robin Kokkonen.

 

ÖVRIGT BAJEN:

Fansens Julmarknad på söndag

   I samband med handbollsmatchen Hammarby-Kärra på söndag (8 dec) blir det julmarknad med start kl 17.00 (matchen börjar 18.00). Olika fansgrupperingar är på plats tillsammans med Hammarby Handboll och säljer souvenirer med mera.

 

PÅ GÅNG:

(tips om aktuella evenemang)

Streckmatch mot Vänersborg

   Efter nio spelade omgångar i Elitserien i bandy har Hammarby åtta poäng liksom IFK Vänersborg. På tisdagkvällen möts lagen på Zinken i en match där vinnande lag skaffar sig bättre marginal för att få spela slutspel så småningom. Det är många streck i elitserietabellen att förhålla sig till, i den hittills jämna serien finns också risk att tvingas till kvalspel för att få vara kvar på högsta nivån. Vänersborg har haft en vikande formkurva och förlorat de tre senaste matcherna, Hammarby har gått bättre och har fyra poäng på senaste tre.

Tisdag 3 dec kl 19.00, Zinkensdamms IP: Hammarby-IFK Vänersborg (Elitserien, bandy, herrar)

 

Hockey mot serietvåan

   Hammarby tar emot Väsby i Hockeyettan under onsdagen. Sett till lagens prestationer hittills blir detta en svår match, de har haft ungefär motsatta säsonger. Väsby har bara förlorat 3 av 19 matcher och är serietvåa, Bajen har fått nöja sig med 3 segrar på sina 19 matcher.

Onsdag 4 dec kl 19.00, SDC-hallen: Hammarby-Väsby IK HK (Hockeyettan Östra, herrar)

 

Hockeydamerna möter Kallhäll

   Bajens lag i Damettan Östra är inne i en bra period och har fyra raka segrar mot bra motstånd. Nu möter man Kallhäll på bortaplan och får ses som favoriter. Ska det bli femte raka?

Onsdag 4 dec kl 19.30, Kallhälls Ishall: Kallhälls IF-Hammarby (Damettan Östra, ishockey)

 

Bortamatch på Ingarö

   Bajen fortsätter spelet i innebandyns Stockholmstvåa med match ute på Ingarö. Serieledande Hammarby får se upp mot fyran Ingarö IF, det är ett målglatt gäng man möter som faktiskt gjort 20 fler mål än Bajen.

Fredag 6 dec kl 20.00, Ingarö Sporthall: Ingarö IF-Hammarby (Div 2 Stockholm, innebandy, herrar)

 

Derby på Östermalms IP

   Herrbandy i högsta serien mot AIK – det var väldigt länge sedan. Men nu är det dags, Gnaget tog klivet upp i högsta serien inför denna säsong och nu möts lagen med hemmaplan för AIK. Vanligtvis spelar de sina matcher på Bergshamra IP, denna match kommer att genomföras på Östermalms IP.

Lördag 7 dec kl 14.00, Östermalms IP: AIK-Hammarby (Elitserien, bandy, herrar)

 

…och därefter blir det dambandy mot Härnösand

   Hammarbys lag i Allsvenskan Dam vann senast hemma mot Grycksbo och ställs nu mot Härnösand, där det rimligen också finns goda chanser till poäng. Ångermanländskorna har tre poäng på tre matcher, Bajen har fyra.

Lördag 7 dec kl 16.15, Zinkensdamm: Hammarby-Härnösands AIK (Allsvenskan Dam Norra, bandy)

 

Svårt motstånd i Brännkyrkahallen

   Dambowlarna ställs mot en av de starkaste slutspelskandidaterna i Elitserien under lördagen, Partillelaget Team X-Calibur. Bajens lott denna säsong ser ut att bli kamp för kontraktet, så detta är en svår uppgift.

Lördag 7 dec kl 15.00, Brännkyrkahallen: Hammarby-Team X-Calibur BK (Elitserien, bowling, damer)

 

Futsal i Sjöstadshallen

   Bajens damlag i futsal har bortamatch under lördagen på inte alltför långt avstånd. Sätra SK är motståndare, och spelplatsen är Sjöstadshallen. Bajen har tre poäng efter fyra matcher, Sätra har en.

Lördag 7 dec kl 18.00, Sjöstadshallen: Sätra SK-Hammarby (RFL Södra Svealand, futsal, damer)

 

Handboll mot Spånga

   Efter den värdefulla poängen borta mot Sollentuna har hoppet ökat för damlaget i handboll som kämpar för överlevnad i Div 2. Viktig match nu på söndag då man möter Spånga, som är ett av de lag man realistiskt sett har möjlighet att komma i kapp ovanför nedflyttningsstrecket.

Söndag 8 dec kl 13.45, Eriksdalshallen: Hammarby-Spånga HK (Div 2 Östsvenska Norra, handboll, damer)

 

Favorittippat Bajen möter Tullinge i Damettan

   Hockeydamerna har söndagsmatch mot Tullinge TP, en match som laget bör vinna. Motståndarna har hittills bara en seger i seriespelet. Hittills har lagen mötts två gånger, både i Tullinge. Segrar för Bajen med 7-0 och 2-1. Vi vågar oss på tipset 4-0 till Hammarby vid detta tillfälle.

Söndag 8 dec kl 16.00, Kärrtorps IP: Hammarby-Tullinge TP HC (Damettan Östra, ishockey)

 

Match mot Kärra och fansens julmarknad

   Söndag eftermiddag bjuds både bra handboll och en möjlighet att införskaffa grönvita julklappar. Hammarbys herrlag – som är i bra slag – möter Kärra HF och en timme innan match startar fansens julmarknad i Eriksdalshallen.

Söndag 8 dec kl 17.00, Eriksdalshallen: Fansens julmarknad

Söndag 8 dec kl 18.00, Eriksdalshallen: Hammarby-Kärra HF (Herrallsvenskan, handboll)

 

BAJEN I TV:

Hammarbyevenemang gör sig bäst i verkligheten men ibland är teve ett bra alternativ. Här är aktuella sändningar med Hammarbyinslag:

Futsal med Hammarby på Eurosport

   Eurosport kommer att sända 25 matcher från Svenska Futsalligan under säsongen. Hammarby har hittills varit med två gånger och just nu finns en match inplanerad:

Söndag 8 dec kl 15.30: Borås AIK-Hammarby (Eurosport)

 

Allsvensk handboll hos SolidSport

   Solidsport gör en satsning på webbsändningar från Allsvenskan i handboll där Hammarby är ett av lagen. Samtliga matcher kommer att sändas. Kolla här https://www.hammarbyhandboll.se/hifhandboll_herr/nyheter/1364427/bli-manadssupporter-se-hammarbys-matcher-online för mer info.

 

Nyhetsbrevets redaktör: Magnus Hagström This is a mailto link

0703-55 41 77

Skribent: Magnus Hagström
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

1972 Ljusdal

 

 

Postadress:
Hammarby Idrottsförening
Box 20056
104 60 Stockholm

Besöksadress:
Södermannagatan 63
116 66 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086413592
E-post: This is a mailto link

Se all info